Kezdőlap / Tudomány / Az energiaáramlás

Az energiaáramlás

Már sok planetáris, szoláris és kozmikus eredetű szellemi vezető időzött segítően a bolygónkon. A rajtuk átáramló energia, a mérhetetlen bölcsességük és tapasztalatuk elősegítette a Föld evolúcióját. A helyüket azonban egyre inkább a hierarchiának olyan tagjai vették át, akik készek voltak felvállalni a szükséges előkészítő feladatokat, és a tudatuk kiszélesedésének a gyakorlatait. Ezáltal a szabaddá vált adeptusok és mesterek helyeit beavatottak tölthették be. Ennek következtében a már magasabban fejlett emberek részére folyamatosan lehetőség nyílt arra, hogy beléphessenek a hierarchia soraiba.
Így tudtak színre lépni azok, akik leginkább megértették egy adott kor vagy időszak szükségességét, és a képességeik alapján is a legjobban megfeleltek a követelményeknek. Ezek voltak azok a férfiak és nők, akik minden igyekezetükkel azon fáradoztak, hogy elősegítsék a Földön az evolúció folyamatát. Néha a béke és az elégedettség jótékony erőit árasztották, de gyakran a rombolás kiváltóiként is működtek, amikor az a veszély állt fenn, hogy régi vallási vagy államformák megfojtják az életet.
Ők, mint szabaddá vált lelkek, nagy csoportot alkotnak, amely önkéntes lemondással némán tevékenykedik a világ színfalai mögött. Akaratuk hatalmával, a meditációjuk erejével, a tervük bölcsességével és a saját, energiákra vonatkozó tudásukon keresztül vezetik az erőáramlatokat. Teremtő hatóerejük befolyást gyakorol mind a látható, mind a láthatatlan síkokra, és energiaközpontként hatnak az élet minden részére.
A hét szent bolygó is a hét magas lény, a hét Kumára megtestesülése, amelyek a bennük megnyilvánuló hét különböző energiával ugyancsak segítik Naprendszerünk terveinek megvalósulását. Mert ők már egy korábbi szoláris rendszerben elérték azt, amit mi, emberek most készülünk véghezvinni.

Ezt mindenképpen olvasd el!

A kullancsról

A kullancsnak szerte a világon közel 800 faját ismerjük. Kis hazánkban eddig 42 féle fordult …

Hozzászólás