Kezdőlap / Egészség és fitness / Betegségek / Achilles-ín-szakadás

Achilles-ín-szakadás

Testi szint: Achilles-ín (lelki elrugaszkodási készség, előrehaladás, felemelkedés), sarok (gyenge pont), szalagok, inak (a mindent tartó kötelek).
Tüneti szint: az íj túlfeszítése, túl nagy ugrások visszakényszerülés a szürke tények talajára az illető valami túlságosan vakmerő, elbizakodott vagy irreális dolgot vett a fejébe érzelmek által vezetett cselekvésminták becsvágyból vállalt feladatok hirtelen megszakítása a becsvágy ebben az esetben csapdává vagy béklyóvá válik, ami pont a mindent tartó kötél, vagyis az Achilles-ín szakadásából adódik.
Feldolgozás: gondolkodási szünet beiktatása fontos, hogy most ne vállaljunk nagy ugrásokat, inkább lelkileg hagyjuk magunkat elragadni oda, ahová igyekszünk fel kell ismernünk, mi taszít minket szerencsétlenségbe, amit fel kell adnunk át kell gondolnunk a testi és szellemi elrugaszkodások, bakugrások, túlkapások következményeit, és meg kell tanulnunk elfogadni azokat.
Feloldás: elegendő időt hagyni magunknak gondolkodási idő beiktatása az előttünk álló aktív időszak előtt, hogy megfelelő módon felkészülhessünk cselekedeteinkre használjuk fel a külső nyugalmat a belső aktivitáshoz (belső ugrások, szellemességek)
kis lépésekkel törekedjünk a nagy célok felé.
Tanácsok: Ha valakinek ilyen féle tünetei vannak, az amint lehet forduljon orvoshoz, mivel nem szabad játszani vele. Az orvos utasításait tartsuk be, pihenjük sokat a jobbulás kedvéért! Ha műtétre kerül sor, akkor készüljünk fel testileg-lelkileg, és a műtét után fokozatosan az orvos előírásai alapján lehet terhelni a lábat!

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Adipositas

Jelentése elhájasodás, elhízás, kóros zsírfelrakódás. Az elhízást manapság az un. testtömeg index segítségével állapítják meg. …

Leave a Reply