Kezdőlap / Egészség és fitness / Fogyókúra / Ananász a zsírégető mester

Ananász a zsírégető mester

A csodás ananász nem csak lédús, és finom, de az anyagcserét is gyorsítja, rostjai segítségével a kitakarítja a bélrendszert, valamint gyulladáscsökkentő, és lázcsillapító hatása is van.

Fantasztikus zsírégető hatása által viszont fogyni vágyók ezreinek szívét hódította meg immáron sok-sok éve.
Finom, alacsony kalóriatartalmú, és tele van enzimekkel. Ez a nyers ananász. Nem érdemes cukorral nyakon öntve fogyasztani. Ne csapjuk be magunkat, mert ha az alapvető kívánalmakat nem teljesítjük, nem fogjuk élvezni az eredménnyel járó csodát.

Megszagolod a sárgadinnyét? Igen? Akkor az ananásszal is tégy pontosan így! Akárcsak a sárgadinnye esetében, az ananásznak is az alsó részét kell megszagolni. Ezt a műveletet akkor érdemes megtenni, ha a gyümölcs külső héját tekintve kemény.

Kiválasztottuk hát a megfelelő gyümölcsöt, pucoljuk meg, és belső, fás részétől megszabadítva a kellemes, édes gyümölcshúst fogyasszuk kedvünkre. Nagyon finom, frissítő, és édességeink helyettesítőjeként is kiváló.

Ha odafigyelünk, hogy egészségesen étkezzünk, már meg is valósítottuk az energia bevitelének csökkentését, és napi háromszori 10-15 dkg friss ananász elfogyasztásával már viszonylag hamar örömmel állhatunk a mérlegre, vagy vehetjük fel régen nem hordott kisebb ruháinkat.

Turbó üzemmódba való kapcsoláshoz ezeket a szabályokat szigoríthatjuk kedvünkre. A zsíros, cukros étkek elhagyásával, a fehér lisztből készült kenyér lecserélésével, a mozgás beiktatásával sokkal nagyobb eredményekkel büszkélkedhetünk.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Leave a Reply