Kezdőlap / Egészség és fitness / Szépség / Az Astor Age Vitality alapozó

Az Astor Age Vitality alapozó

Az Astor Age Vitality egy speciális formulát tartalmaz, ami magas minőségű, hatékony alapozóvá teszi. Az Age Vitality hihetetlenül lágy, folyékony formula olyan hatékony összetevőket rejt magában, amiknek az értékét csak aranyáron lehet lemérni. A mágikus hatásáról jól ismert Hialuron elixir nem csak feltölti és feszesíti az arcbőrt, hanem szabályozza a bőr öregedési folyamatait, miközben az alapozó használatakor azonnali, láthatóan szebb bőrt eredményez. Tiszta arany: a tiszta aranykivonat aktiválja a mikrokeringést, megújítja a bőrt és hosszantartó természetes ragyogást ad.
Fiatalító hatású részecskék láthatóan csökkentik a finom ráncokat, minimalizálják a pórusok nagyságát, és a bőrt simábbá és fiatalabb hatásúvá teszi. Kollagéntermelést elősegítő sejtmegújító komplex: peptideket és ceramidokat tartalmaz, melynek hatására a bőr feszesebb lesz, és a finom ráncok akár 70 %-al lágyabbá válnak. A bőr rugalmasabb lesz, a kontúrok élesebbnek látszanak. C- vitamin: kivonata energiával tölti fel, és erősebbé teszi az arc bőrét, elűzi a fáradság jeleit, és üdébb arcbőrt eredményez. Valamint az extra védelem érdekében az Age Vitality hippoallergén, valamint SPF2-vel véd a napsugarak káros hatása ellen. A bőrt a szabad gyökök és szennyezett levegő ellen is megvédi.
Minden sminket, alapozót, korrektort, festéket csak alaposan tisztára mosott arcbőrre vigyünk fel, elkerülve a nem kívánt anyagok beépülését a bőrbe. Lefekvés előtt, ismételten tisztítsuk meg bőrünket a rádapadt portól, és festéktől arctonikkal, arctejjel. Ezután éjszakai ápolókrémmel tápláljuk.

Ezt mindenképpen olvasd el!

A hajhullás és lehetséges okai

A hajhullás meglehetősen gyakori jelenség. Naponta 50-100 szál hajunk hullhat ki, ami normálisnak tekinthető. Ha …

1 hozzászólás

  1. Epresi Julianna

    Egy idő óta eltűnt az Astor Age Vitality alapozója.Nekem nagyon bevált.Hol kapható vagy mi van helyette?

Hozzászólás