Kezdőlap / Egészség és fitness / Szépség / Mellnagyobbítás zsírszövettel

Mellnagyobbítás zsírszövettel

Magyarországon is nagyon elterjedt már a nők körében az implantátummal való mellnövelés, korrekció. De ezektől az idegen anyagoktól sok ember irtózik, nem szeretne “mű”-nek kinézni. Nekik ajánlják a plasztikai sebészek az új módszert, mely során, a páciens saját zsírszövetével nagyobbítják az emlőket.

Ha valakit nagyobb combokkal, vagy fenékkel “áldott” meg az ég, most lehetősége van arra, hogy a problémás területről átültessék az orvosok a zsírt a mellbe. Ezáltal a mell nagyobbodik, a leszívott terület pedig arányosan csökken. Ez az eljárás sem kockázatosabb, mint bármely más mellplasztikai beavatkozás.
A nagyobb emlők kialakításához a köldök körüli vagy a fenék és comb zsírszöveteit használják főként, mert a nők teste általában ezeken a területeken raktározza el a zsírt.
Innen speciális tűkkel leszívják a zsírt, majd légmentes tárolóba kerül, ahol feldolgozzák és visszaültetésre alkalmassá teszik. Ezután speciális technikákkal visszajuttatják az emlőbe, egy kis nyíláson keresztül.

Sajnos hátránya is van ezen technikának, ugyanis nem lehet meghatározni a méretnövekedést és a tökéletes szimmetria sincs garantálva. Emiatt ismételt feltöltésekre lehet szükség.
Cserébe viszont a felépülés sokkal gyorsabb mint az implantátum behelyezése esetében és nincsenek csúnya hegek sem a mellen, valamint a mellműtét árán, zsírleszívást is kap a páciens!
Gondoljuk meg tehát melyik módszert választjuk, mert mindkettőnek van hátránya és előnye is, viszont ez az eljárás sokkal természetesebbnek hat a sikeres műtét után.

Azt viszont soha ne felejtsük el, hogy minden nő úgy gyönyörű a párja szemében, ahogyan van, mellműtét nélkül is!

Ezt mindenképpen olvasd el!

A hajhullás és lehetséges okai

A hajhullás meglehetősen gyakori jelenség. Naponta 50-100 szál hajunk hullhat ki, ami normálisnak tekinthető. Ha …

Hozzászólás