Kezdőlap / Társadalom / Esküvői fotózás / Az esküvői fotós- a munka nehézsége

Az esküvői fotós- a munka nehézsége

Az esküvői fotózás nem tartozik a legkönnyebb munkák közé. Nagyfokú kvalitás, és szakértelem kell ahhoz, hogy a megrendelő, vagyis az ifjú pár számára megörökítse élete legszebb pillanatait, és egy örökké tartó kézzel fogható emlékbe zárja azt.
Az esküvői fotósnak tisztában kell lennie azzal, hogy minden alkalmat, pillanatot meg kell, hogy ragadjon. Ha egy fotós úgy megy haza egy esküvő után, hogy jó lett volna ezt, vagy azt a jelenetet lefotózni, akkor az a hiányérzet örökké ott marad. Nem fogja a fotókat átadni úgy az ifjú párnak, hogy mindent megtett, mert azt a néhány kockát kihagyta. Az ilyen intuíciókra az esküvői fotósnak külön ügyelni kell, hogy ne maradjon a fotósban hiányérzet. Fontos, hogy az esküvői fotós is úgy érezze, hogy mindent megtett azért, hogy a munkáját százszázalékosan elvégezze. Az esküvői fotózásnál a spontaneitás, és a gondos előkészület egyaránt fontos.
A legjobb, ha az esküvői fotós számára a fotózás nem is munka, hanem pihenés, kikapcsolódás. Ha úgy tudja végezni a munkáját, hogy közben élvezi is azt, akkor jóval könnyebb lesz, és szebb képek is fognak születni. Minden pár más és más energiával rendelkezik, amelyhez az esküvő idejére becsatlakozik az esküvői fotós energiája is. Az esküvői fotóson keresztül töltődnek fel a párok, hiszen a nagy napra őket teljesen leszívja a szervezés. Az esküvői fotós biztatja a párokat, hogy pózoljanak még akkor is, amikor már azt mondják, hogy elég lesz a fotókból. Neki kell erőt adnia az ifjú párnak, és neki kell azt is tudnia, hogy mikor van meg a kellő mennyiségű fotó.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

A jó esküvői kép kulcsa…?

Az esküvői fotózásra nagy hangsúlyt kell fektetni, hiszen nem emlékezhetünk minden apró részletre, ami megtörtént. …

Hozzászólás