Kezdőlap / Tudomány / Az evolúciós ciklus törvényszerűsége

Az evolúciós ciklus törvényszerűsége

Minden evolúciós ciklus egy nagyobb ciklus része. Tehát bármilyen nehézségek előtt álljunk is a jövőben, biztosak lehetünk abban, hogy lelkek egész csoportja fog inkarnálódni, akik képesek lesznek megoldani az aktuális problémákat. Hisz szokatlanul nehéz időkben élünk, egy átmeneti időszakban, két korszak metszéspontján. De hamarosan, talán már 50 év múlva, az akkor érkező lelkek egy egészen más világot fognak a Földünkön találni, sokkal stabilabbat, mint ma. Mert már itt vannak azok a lelkek, akik képesek lesznek arra, hogy megtanítsák az embereket az egységnek, az összeolvadásnak és a következő ciklus céljának a megértésére.
Mert mint minden a világegyetemben, így az evolúció is, pontosan meghatározott törvényszerűségek szerint halad előre.
Ragyogó fény fogja körül a Földet, a szeretet sugarainak a fénye, azokból a magas lényekből kisugárzó szeretetnek, akik a Föld evolúcióját kísérik. Istenek, akik már a Föld előző ciklusaiban hozzánk hasonlóan végighaladtak az emberré válás hosszú útján, és már sok millió évvel ezelőtt elérték az isteni tökéletességet.
Istenek, akik részt vesznek egy Nap-Logosz hatalmas feladataiban, isteni lények, akiknek az energiasugarai egy egész naprendszer életét kísérik. A mi Naprendszerünk ugyan mindössze hét Naprendszer egyike, de ezek összetartozásáról a Szíriusz csillagképben egy magas lény gondoskodik. Viszont a Szíriusz is csak a része egy közösségnek, amely sok más csoporttal együtt egy galaxishoz tartozik, és még nagyon sokáig nem fogjuk tudni, hogy hány millió galaxisból is áll a világegyetem.
Gyermekkorunkban az apa a leghatalmasabb isten az életünkben. Később az iskolában megismerjük Istent a Bibliából, és megtanuljuk, mint legmagasztosabb lényt szeretni és tisztelni. Felnőttkorunkban még tovább bővül a világképünk, és felismerjük, hogy minden rendszernek egy saját vezetője van, még akkor is, ha ez a rendszer egyidejűleg még egy nagyobb csoport részét is alkotja. Mert minden mindennel összeköttetésben áll, és minden élet része egy nagyobb egésznek. Akár a Föld vezetőit és azok szervezeteit vesszük, akár a szeretet hierarchiájára tekintünk, amelyen keresztül számtalan isteni lény kíséri az életet, mindenütt ugyanazzal a szervezett felosztással találkozunk.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

A kullancsról

A kullancsnak szerte a világon közel 800 faját ismerjük. Kis hazánkban eddig 42 féle fordult …

Hozzászólás