Esküvői képek

Az esküvő egy pár életében az egyik legfontosabb esemény, így fontos, hogy tökéletes képekkel legyen megörökítve. Erre szakosodtak az esküvői fotósok. Áraik között nagyon nagy eltérések lehetnek, attól függően, hogy melyik városban, mennyi képet szeretnénk. Lehetőség van arra is, hogy ne csak az esküvő, hanem a lakodalom is fotókban rögzítve legyenek, ezeknek az ára kb 100 ezer forint körül van. A készülődés, vendégvárás, kikérés fotózásának díját általában külön kell fizetni, saját ötleteknek is teret adnak a fotósok. A díjakban általában kb 50 db kép ára van foglalva, ezek retusálva kerülnek átadásra, egy egyedileg tervezett CD vagy DVD lemezen.
A fotósok között nagy választék van, szinte minden városban több közül válogathatunk, ezért érdemes utánanézni a referenciamunkáknak, az árajánlatnak és ezeket összehasonlítani. Ilyenekben nem dönthet egyedül az ember, érdemes együtt a párunkkal megbeszélni ezeket a dolgokat is, mint a vendégvárás és az egyéb dolgokat.
A fotók célja, hogy még 20 vagy akár 50 év távlatából is meséljenek a párnak az esküvőről. Egy esküvői fotó akkor szép, ha szép, tiszta, őszinte pillanatokat örökít meg. A kép egy pillanat, egy érzés, mely a lelkünkben ébred. Ezekkel megörökíthetjük a megismételhetetlent és emlékezhetünk is rájuk, ha bármikor elővesszük ezeket a képeket, ezért nem érdemes az első fotóssal csináltatni, aki éppen az utunkba esik. Ezeknek a képeknek hitelesen kell bemutatniuk azt az érzést, amely a boldog párt elvitte az oltár elé! Válasszunk igényes fotóst, hogy ne csalódottan nézegessük életünk legszebb napjának képeit!

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

A jó esküvői kép kulcsa…?

Az esküvői fotózásra nagy hangsúlyt kell fektetni, hiszen nem emlékezhetünk minden apró részletre, ami megtörtént. …

Hozzászólás