Kezdőlap / Tudomány / Az evolúciós utazás

Az evolúciós utazás

Az evolúció folyamata mind az egyének, mind a bolygók, mind a világegyetem szintjén ugyanolyan módon megy végbe. Ha itt az emberiség tagjaként továbbfejlődünk, fel fogjuk ismerni, hogy az emberek birodalma nagyon fontos szerepet játszik ennek a bolygónak az evolúciós tervében. Ez fennáll még akkor is, ha a lélek számára az emberré válás csak átmeneti szakaszt jelent az állatok birodalma és a szellemi birodalmak között. Mert az evolúciós utazás, bármilyen síkot érintsen is, mindig ugyanazoknak a törvényeknek engedelmeskedik, amelyek az egész világegyetemben érvényesek. Semmi sincs a világegyetemben, ami nem ugyanennek a törvénynek az alapján fejlődne tovább.
Hisz egy rendkívül szép és érdekes folyamat az, ami a teremtés műveiben történik. Csodálatos a szépségében, az összetartozásnak a kifejezéseiben, a logikájában, valamint a kreatív átalakulásra való képességeiben.
Ugyanígy minden lélek is különbözik egymástól a hétféle energia és sugárzási típus tekintetében. Miután azonban a léleknek a fizikai síkon személyiségre van szüksége, életről életre más és más energiatípust tud kiválasztani a tapasztalatszerzésére. Sőt, különböző sugárzási energiákat is a mentális, az asztrális és a fizikai teste számára, míg beépítette a minőségébe valamennyi típus tulajdonságait.
Az evolúciós utazásunk első célja abban áll, hogy egymással összhangba hozzuk a fizikai, az asztrális és a mentális testünk energiarezgését, hogy így a személyiség egy egységes egésszé válhasson. Mert csak az energiák közös frekvenciájának a segítségével tudunk majd helytállni azokban a nagyobb válságokban, amelyeket beavatásnak neveznek.
Egy lélekcsoport tagjai mindig közösen inkarnálódnak, viszont minden csoport egy másfajta energiatípust képvisel. A különböző energiasugárhoz tartozó lelkek vagy személyiségek ciklikusan jelennek meg a Földön. Az elmúlt 2000 évben a bolygónkon az életet az idealizmus és az odaadás hatodik sugara vezérelte. Ennek megfelelően a hatodik sugárhoz tartozó lelkek közül sokan ebben az időszakban inkarnálódtak, mert ők rendelkeztek azzal a képességgel, hogy megtestesítsék ennek a sugárnak a tulajdonságait. Napjainkban pedig olyan időszakban élünk, amikor előtérbe kerül a hetedik sugár energiája, a szervezés és a rend nagy sugara. Ez a sugár is sok hozzá tartozó lelket fog a Földre vonzani, és olyan személyiségeket, akikben ez a sugár nyilvánul meg. Mert most ők lesznek mindenekelőtt alkalmasak arra, hogy ezt az újonnan megjelenő energiát bevezessék az emberiség életébe.

Ezt mindenképpen olvasd el!

A kullancsról

A kullancsnak szerte a világon közel 800 faját ismerjük. Kis hazánkban eddig 42 féle fordult …

Hozzászólás