A daganatos betegségek kialakulásában főként az életmód a felelős. Sokszor az elfogyasztott élelmiszerek a betegség főokozói. A sok állati zsír fogyasztása bizonyos daganatok kialakulásában fő szerepet játszanak. Ilyen daganatok a petefészek, vastagbélrák és a mellrák. A túlzott só fogyasztás is káros lehet valamint a cukor fogyasztást is csökkenteni kell. A …
Érdekel a cikk folytatása? »Béres Alexandra Súlykontroll táblázat 1.
Elkezdtük jó páran Béres Alexandrát követni… Nem tudjuk még, hogy milyen a fogyókúrája, de ő már bizonyított az életben, azt hiszem csak jó tanácsokat tud adni. Remélem sokaknak segítek ezzel a táblázattal, s sikeresek lesznek a fogyózók. Én is elkezdtem, s segíteni szeretnék. Gyakori élelmiszerek 30 index alatt. A bevezető …
Érdekel a cikk folytatása? »Eperkúra
Az eperkúra ideje alatt ajánlott mindennap legalább 1 kg epret elfogyasztani. Fontos a folyadékpótlás is, így nagyon ügyelni kell rá, hogy legalább 2-3 liter vizet vagy cukormentes gyümölcslevet igyunk naponta. Az eper magas C-vitamin-tartalommal rendelkezik, már fél kg gyümölcs elfogyasztásával pótolható a napi szükséges C-vitamin adag , ebből következik, hogy …
Érdekel a cikk folytatása? »Eperallergia
Az eperallergia viszonylag sok embert érint. Ha eperfogyasztás után szánk és nyelvünk bedagad, bőrünkön csalánkiütések jelennek meg, akkor nagy a valószínűsége, hogy ezt az eperallergia váltotta ki. Az egyetlen mód, hogy távol tartsuk a nem kívánt reakciókat az az, hogy elkerüljük ezt a gyümölcsöt. Az allergiás reakció akkor jön létre, …
Érdekel a cikk folytatása? »Az élelmiszer allergia beazonosítása
Becslések szerint tíz ember közül három szenved élelmiszer allergiában. Néha meglehetősen nehéz igazolni, hogy a tüneteket valóban bizonyos élelmiszerek okozzák. Ha a tünetek közvetlenül élelmiszer elfogyasztását követően jelentkeznek, akkor viszonylag könnyű a bűnöst azonosítani. Más esetekben azonban, amikor az étel elfogyasztása és a tünetek jelentkezése között hosszabb idő telik el, …
Érdekel a cikk folytatása? »