Három nap éppen elég ahhoz, hogy tehermentesítsd az emésztőrendszered és méregteleníts. Kúránk elsősorban a bélrendszernek kedvez. Ha tisztítókúrába kezdesz, akkor érdemes biotermékeket vásárolni, hogy ne kerüljön vegyszer vagy felesleges adalékanyag a szervezetedbe, és a tested tényleg csak a méregtelenítéssel legyen elfoglalva.
Érdekel a cikk folytatása? »Vaníliás szilvatorta, vaníliatrüffel
Hozzávalók: 1 adag édes omlós tészta vagy 375 g kész tészta töltelék 45 g vaj 220 g finom kristálycukor 310 g darált mandula 1 teáskanál vaníliakivonat 30 g liszt 2 tojás 4-5 szilva, vastag szeletekre vágva A sütőt 200 °C-ra előmelegítjük. A tésztát lisztezett deszkán 3 mm vastagságúra nyújtjuk, és …
Érdekel a cikk folytatása? »Főzési fortélyok kezdőknek és haladóknak
Hogyan készítsünk gyorsan és ízletesen rizst? • Kevés zsiradékot forrósítsunk meg az edényben, tegyük rá a jól megmosott rizst, jól keverjük meg, öntsünk rá kétszerannyi vizet. Sózzuk meg, és hagyjuk lobogva felforrni. • Fedjük be és keverés, nézegetés nélkül a legkisebb lángon főzzük készre. • A tejberizs különösen ízletes és …
Érdekel a cikk folytatása? »Fogyj rizzsel méregtelenítés közben!
A rizs diétaszerű fogyasztása több szempontból is nagyon hatékony: eltünteti a zsírpárnák jelentős részét, kiegyensúlyozza a vízháztartást, megtisztít a felgyülemlett salakanyagoktól. Bár a szénhidráttól alapvetően óvnak a fogyókúrás szakemberek, a rizs kiváló alapja a diétáknak, hiszen nem tartalmaz koleszterint, viszont elegendő energiával képes ellátni a szervezetet. Ideális köretként is, akár …
Érdekel a cikk folytatása? »Póréhagymás rizottó citromos hallal, hagymabefőtt
Hozzávalók: 1,25 liter zöldségleves 2 evőkanál olívaolaj 3 póréhagyma, felszeletelve 440 g arborio vagy rizottórizs 50 g parmezánreszelék vagy -forgács 2 evőkanál citromlé őrölt fekete bors citromos hal 60 g vaj 2 teáskanál reszelt citromhéj 2 evőkanál apróra vágott friss petrezselyem 4×180 g fehér halfilé 2 evőkanál citromlé A rizottóhoz …
Érdekel a cikk folytatása? »Lisztérzékenység
Egyes érzékeny emberekben a búzából, zabból, árpából és rozsból őrölt lisztből készült élelmiszerekben levő fehérje, a glutén által kiváltott reakció károsítja a vékonybélben található, a felszívódásért felelős apró bélbolyhokat. Ezt a rendellenességet lisztérzékenységnek, cöliákiának hívják. A vékonybél felső szakasza károsodik, ami fogyáshoz, valamint vitamin – és tápanyagvesztéshez vezet. Ezért a …
Érdekel a cikk folytatása? »