Kezdőlap / Divat-szépség / Feng shui / Délnyugat a Feng Shuiban

Délnyugat a Feng Shuiban

Hol a hálószoba? Baj, ha nem délnyugatra esik a szoba?
Többnyire természeteseti lakásunk délnyugati területén épp nem a háló van. Ez azonban nem probléma, nem is követelmény. Lakás és lakás között óriási különbség van.
Az ideális párkapcsolathoz két ember szükségeltetik. Ebből kiindulván a most következő javallat korántsem meglepő: mindent párosával helyezzünk el a Szerelem és házasság zugában, s ami nem kevésbé fontos: bízzunk önmagunkban és választottunkban, elvégre ez mindennek a kulcsa.
Épp a konyha esik délnyugatra? A boldogság párosával jön – tartja a mondás, tehát igyekezzünk itt is mindent párosával elhelyezni, például: két fűszernövényt ábrázoló képet tegyünk a falra, vagy a kancsókat,köcsögöket szeretik kedvenc kettesével csoportosítsák a szekrény tetején. Ezek ellenére is megtörténhet, hogy egyikünknek túlzottan fontos lesz a főzés művészete, és ez lesz számára minden kapcsolatban a mérce. A fenti praktikával megfelelően lehet ellensúlyozni e szenvedélyt, de a szimbólumokból is választhatunk díszítésnek egyet-egyet.
A nappali foglalja el ezt a területet? Párosával, egymás mellé helyezzük el a kanapén például a díszpárnákat. A komód tetejére tehetünk számunkra kedves jelképeket, az együtt töltött időt idéző közös emléket, a falra pedig harmóniát sugárzó képet. A színnel, fénnyel is lehet változatosságot, energiát csempészni a szerelem zugba. Egy piros, vörös lámpaernyő példának okáért nemcsak a szoba hangulatát fokozza, hanem a föld elemet erősítő Tűz elemet is behozza otthonunkba.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan lehetsz gazdagabb? A feng shui segít

A pénzből sosem elég, ha van, ha nincs, mindig jól jönne belőle még több. Néhány …

Hozzászólás