Kezdőlap / Divat-szépség / Egyetlen műtét a szépségért

Egyetlen műtét a szépségért

Sokéves tapasztalat alapján az állapítható meg, hogy az esetek túlnyomó többségében elegendő az egyetlen egyszer elvégzett beavatkozás. Az azonban valóban fontos, hogy a beteg ne várakozzék a műtét előtt hosszú éveken át. A legrosszabb esetben arra kell számítani, hogy a korrekció eredménye csak öt-hét éven át marad kozmetikailag kielégítő. Ha ez idő elteltével második korrekciós beavatkozás látszana szükségesnek, a betegek általában sokkal könnyebb szívvel szánják rá magukat az újabb műtétre, hiszen ekkor már jól tudják, hogy a beavatkozás súlyosabb nehézségeket nem fog okozni. És persze az is nyilvánvalóvá válik az első beavatkozás után eltelt idő során, hogy milyen rengeteget javított ez a műtét az arcon.
Férfiak számára ugyancsak elég szokott lenni az arcbőr egyszeri felvarrása. A férfiakat ugyanis előnyben részesíti a természet: hámrétegük vastagabb, mint a nőké, és a hámot emellett még a szőrtüszők is erősebbé teszik. Ez az anatómiai különbség azt eredményezi, hogy a férfiak arcán eleve kevesebb ránc képződik. Az arcbőr felvarrása során nagyon kedvező helyzetet teremtenek ezek a különbségek, épp ezért az esetleg szükségessé váló második beavatkozásig is hosszabb idővel számolhatnak.
Az arcbőr felvarrásának fiatalító műtétét valamikor kizárólag a nőkön végezték. Az utóbbi években körülbelül 15%-ra emelkedett a férfiak aránya. Érdekes módon a férfiak nem egyszerűen a megjelenésüket szeretnék javítani, hanem inkább azért végeztetnek műtétet, mert rájönnek: öregnek látszó arcuk azt a benyomást kelti környezetükben, hogy már minden aktivitás hiányzik belőlük.

Ezt mindenképpen olvasd el!

A zsírszövet eltávolítása

Aki már egyszer komolyan harcolt a túlsúlya ellen, az jól tudja, hogy tulajdonképpen egészen elfogadható …

Leave a Reply