Kezdőlap / Társadalom / Eskövő / Esküvői ajándékötletek

Esküvői ajándékötletek

Napjainkban elterjedt már –természetesen amerikai stílura – az ajándék lista készítése. Így kiküszöbölhető az a gikszer, hogy ugyanolyan ajándékot kapjunk több személytől is. Ezért is igen hasznos ez, másrészt, ha egy ifjú párról van szó, akik most kezdik a közös életüket nagyon nagy segítséget jelenthet a háztartási gépek ajándékozása nem beszélve arról, hogy ez mennyivel közvetlenebb, mint a pénz.
Ha nem vagyunk biztosak abban, hogy mire lenne szükségük, maradhatunk a jól bevált borítékos módszernél, de személyesebb és barátságosabb ha e mellé választunk valami ajándéktárgyat is. Például étkészletet a nélkül is tudunk venni, hogy ismernénk a szóban forgó személyek ízlését. Önálló ajándékként is megállja helyét egy porcelán étkészlet, porcelán váza. Személyesebb például ha egy bőrkötéses fényképalbumot ajándékozunk és még szívélyesebb ha el is kezdjük az albumot egy közös képpel.
Vagy vehetünk különböző díszeket, akár fali akár asztali díszeket. Egy tükörre minden háztartásban szükség van, vegyünk egy alma vagy bármilyen alakú tükröt csak ne a szabványosat. Ha már van egy tükör, akkor sincs nagy baj, még dísznek mindig jó lesz. Az órából sosem elég. Egy különleges tüköróra egyedi grafikával.
Egy kincses ládikó egy pár kedves sorral vagy idézettel miszerint ebbe gyűjthetik közös életük emlékeit.
De ezek mellett rengeteg praktikus ajándékot választhatunk. Asztal terítők, inkább ünnepi mint hétköznapi, feliratozott törölközők, takarók, parfümkészlet, egy üzenet egy üvegpalackban, pohárkészlet vagy ha viccesebbnek szánjuk milyen a jó feleség illetve férj című útmutatók.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Vendégajándék-köszönetajándék

A köszönetajándék egy olyan ajándéktárgy, mellyel az ifjú pár kedveskedik a násznépnek! Egy aranyos, kedves …

Hozzászólás