Kezdőlap / Társadalom / Eskövő / Esküvői köszönőajándék, ültető kártya, dekoráció

Esküvői köszönőajándék, ültető kártya, dekoráció

A vendégeknek illik valamilyen aprósággal megköszönni, hogy eljöttek az esküvőre, és osztoztak a szerelmesek boldogságában, ajándékaikkal fokozva a nap emlékeit. Egy egyszerű, de annál kedvesebb ötlet, házilag gyártott köszönőajándékot adni. Készítsünk süteményes dobozt egyedileg feldíszítve. Készen kapható papírdobozt ragasztó segítségével vonjunk be szép, kreatív papírral, melyre rányomtathatjuk nevünket, vagy valamilyen kedves köszönő szöveget, esetleg idézetet is. Díszíthetjük szaténszalaggal, csipkével, masnival, gyöngyökkel. Egészen biztosan örömöt okoz majd ez a kis apróság a vendégeknek, hiszen amikor meglátják, mindig erre a napra fognak majd róla emlékezni.
Az esküvőn érdemes előre kialakított ülésrendet készíteni, és ezt a vendégek tudtára adni. Ezt nem mással tehetjük meg, mint az előre gyártott ültető kártyákkal. A kis kártyákat mindenki egyedi névre szólóan találja majd meg a helyén, így azt akár haza is viheti a ceremónia után magával. Az ültető kártyákat érdemes elkészíteni a meghívóval azonos dekorációval, melyekre akár a teljes, akár a beceneveket is rá tudjuk nyomtatni.
Az asztali dekoráció többféle is lehet. Egyes párok kifejezetten virágot kérnek, míg mások inkább csak a gyertyáknál maradnak. Természetesen a dekoráció nagymértékben függ az esküvő stílusától is. Egy rendkívül szép, azonban mégis mindenhez illő asztalra helyezhető dekor elem lehet a csipkés mécses tartó. Romantikus hangulatot kölcsönöz az egyszerű üveg gyertyatartó. Ragasszunk rá csipkét, és futtassuk körbe szatén, vagy selyemszalaggal. Színben harmonizáló illatgyertyával még hatásosabb lehet.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Extrém esküvő helyszín- a Baradla – barlang

Mindenki különleges, és emlékezetes esküvőre vágyik, ahol kimondják a boldogságot, jelentő igent, hiszen ez életük …

Hozzászólás