Kezdőlap / Társadalom / Eskövő / Esküvői videók

Esküvői videók

Ma már elengedhetetlen egy esküvőn a videós jelenléte, aki hűen megörökíti a jegyespár életének legszebb napját. Az esküvőről készült fotók mellett, a videofelvétel az, amely még pontosabban visszaadja annak a napnak minden pillanatát.
A videós kiválasztásánál fontos szempont, hogy olyan embert válasszunk, akiben megbízunk, akivel megtaláljuk a közös hangot, ugyanis így sokkal könnyebben megy majd az együttműködés, és a kapott eredmény is sokkal jobb lesz.
A szakma legjobbjai már szinte észrevétlenül vannak jelen a ceremónián és a lagzin, mégis minden fontos pillanatot rögzítenek, egészen a fiús háztól (az indulástól) a lányos házon át (akár a menyasszony készülődésétől kezdve, illetve a kikérőn), végig a polgári és templomi szertartáson és a lakodalomban is (kérhető, hogy az esküvői fotózásról is készüljön videó). A videofelvételek általában egy kis bevezetővel kezdődnek, amelyben általában néhány képet vetítenek a férj és feleség gyerek- és fiatalkorából, a közös életük előtti időkből, illetve az esküvői meghívó is itt szerepel.
Az elkészült felvételeket ma már dvd-n kapjuk kézhez, amely akár HD és Blu Ray minőségben is készülhet, természetesen a pár által kért példányba. A jegyesek kérésére készülhet pár perces zenei klip is, amin az esküvő vágott anyaga szerepel, zenés kísérettel. Nagyobb vállalkozásoknál lehetséges több kamerás beállításokkal készített esküvői film készíttetése is, igény szerint biztosítanak több operatőrt is, és mindenben rugalmasan alkalmazkodnak az ifjú pár kéréseihez, hogy évek múltán megnézve az esküvőről készült felvételeket, azok hűen visszaidézzék az ott átélt érzéseket.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hajós esküvők

Aki elegáns és modern, exkluzív hajón szeretne házasságot köttetni,az alább felsorolt érdekes hajók közül választhat. …

Hozzászólás