Kezdőlap / Társadalom / Eskövő / Extrém esküvő helyszín- a Baradla – barlang

Extrém esküvő helyszín- a Baradla – barlang

Mindenki különleges, és emlékezetes esküvőre vágyik, ahol kimondják a boldogságot, jelentő igent, hiszen ez életük legfontosabb eseménye. Tegyük hát valóban különlegessé.
Az Aggteleki-cseppkőbarlang, vagy ahogy manapság nevezik, a Baradla –barlang Közép-Európa legnagyobb barlangrendszere. A világörökség része, a legrégebben felfedezett barlangunk nem szűkölködik a csodálatos cseppkövekben, formákban, és a mérete, amely eléri a 25 km-t, habár nem a legesleghosszabb, de a leglenyűgözőbb. Hatalmas termei közül érdemes kiemelni a Libanon-csarnokot, és az Óriások-termét, melyek befogadó képessége eléri a 60 ezer főt. A sok csodás terem, és természet alakította látványosságból kiemelendő egy színes kristálytorony, a Csillagvizsgálónak nevezett hatalmas stalagmitkolosszusa, mely 25 méter magas, és súlya eléri a 911 tonnát.
Aki életét ezen a helyen szeretné egybekötni kedvesével, az választhatja a Táncteremmel egybeolvadó Hangversenytermet, melynek kiváló akusztikára felfigyelve, rendszeresen adnak koncertet.
Meseszerű, valódi álomvilágban érezhetjük magunkat, elszakadva a valóságtól. A pazar színvilágot lágyan bevilágító fényekkel, a hangversenyteremben felcsendülő lágy dallamokkal, felejthetetlen eseménnyel és élménnyel gazdagodunk.
A vendégsereg sem okozhat akadályt, 600-700 ember kényelmesen elfér itt. Ne feledjük a ruha választásánál a barlang hőmérsékletét, ami körülbelül 10°C.
A Baradla-barlang kiváló helyszíne akár a polgári,- akár az egyházi esküvő helyszínének, hiszen mindkettőre lehetőség van.
A Hangversenyterem bérleti díja: 100 000,- Ft, az időpontról az Aggteleki Polgármesteri Hivatal anyakönyvvezetőjével lehet egyeztetni.
Polgármesteri Hivatal
3759 Aggtelek
Kossuth Lajos utca 8.
06-48/343-023

Ezt mindenképpen olvasd el!

Vendégajándék-köszönetajándék

A köszönetajándék egy olyan ajándéktárgy, mellyel az ifjú pár kedveskedik a násznépnek! Egy aranyos, kedves …

Hozzászólás