Kezdőlap / Divat-szépség / Feng shui / Feng Shui a gyerekszobában

Feng Shui a gyerekszobában

Gyermekszoba
Komoly feladtak nézünk elébe. A gyermekszoba, ha a szerelem sarkába esik, figyeljünk jobban a rendre, s ezúttal nem kizárólag nevelési célzatból, hanem szerelmi életünk rendje érdekben is. Javaslom, hogy a csemete kinőtt ruháinak mindenképpen keressünk más helyet a lakáson belül csakúgy, mint a megunt játékoknak. S hogy a páros érzet itt is megvalósuljon, nem kell mást tenni, mint a gyermekről, gyermekekről készült képeket, vagy az általuk készített rajzaikat kettesével kirakni.
Fürdőszoba, WC
A legkevésbé jól hangzó részhez érkeztünk. Mi a teendő, ha a Szerelem és házasság sarkában épp a mellékhelyiség van? Természetesen ezúttal is azt javaslom, ha van beleszólásunk a helyiségek elrendezésébe, vessük mielőbbi vizsgálat alá leendő otthonunkat, illetve annak tervét, s akkor rögvest kiküszöbölhetjük ezt a problémát. A Feng Shui szempontjából a toalett elhelyezése mindig kényes kérdés. Gyakori problémát vet fel a WC, mégpedig a lefolyóban tovatűnő szerencse és gazdagság kérdését. A Víz elem a pénzzel, az anyagiakkal kapcsolatos elem, így nem csoda, ha sokakban felmerül a kérdés, hogy egy öblítéssel nem húzzuk-e le anyagi jólétünket, szerencsénket? A kérdés jogos. A toalett – bárhol legyen is – magában hordozza a balszerencsét. Természetesen nem kikerülhető helyiség, enélkül nem létezik, nem létezhet otthon, mindössze arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy a WC kedvezőtlen energiáját semmiképp ne fokozzuk.
Többről van szó ennél jelen esetben, hiszen épp azt vizsgáljuk, hogyan hat szerelmi életünkre, ha lakásunk délnyugati részében van a mellékhelyiség. Kivétel nélkül csökkenti a szerelmi kapcsolatot, a családi összetartást, mivel a Víz összeütközésbe kerül a Föld elem energiájával, felemészti azt az adott részen. Ez pedig nem marad észrevétlen az ott lakók életében, számukra nehézségekbe ütközhet a jó kapcsolat megőrzése.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan lehetsz gazdagabb? A feng shui segít

A pénzből sosem elég, ha van, ha nincs, mindig jól jönne belőle még több. Néhány …

Hozzászólás