Kezdőlap / Divat-szépség / Feng shui / Feng shui a hálószobában

Feng shui a hálószobában

Életünk 1/3 részét a hálószobánkban töltjük. Ezért is fontos, hogy ez a helyiség megfelelően legyen berendezve, hogy a kényelem mellet a megfelelő pozitív energiák is jelen lehessenek. Hálószobánkat úgy kell kialakítanunk, hogy egyszerre hozzon izgalomba minket, ha egy szenvedélyes éjszakát szeretnénk eltölteni a párunkkal, de nyugtasson is, ha éppen egy fárasztó nap után pihentető alvásra van szükségünk. Egy ilyen szobát kialakítani nem nehéz feladat, ha néhány Feng Shui gyakorlati tanácsot megfogadunk, máris megteremthetjük a harmónia alapjait.
Először is nagyon fontos, hogy a hálószobánkból száműzzük a televíziót és számítógépet. Ezek jelenléte elpusztítja a pozitív energiákat.
Szellőztessünk gyakran és használjunk légtisztító berendezést, hogy a levegő mindig friss és oxigén dús lehessen.
A szobában elhelyezett képeket és festményeket is bölcsen kell kiválasztanunk. Ha nem szeretnénk az életben szomorúak és magányosak lenni, akkor arra kell törekednünk, hogy az ilyen hangulatú festményeket eltávolítsuk a környezetünkből. Ha szerelmi életünket szeretnénk jobbá tenni, érdemes egy csókolózó párról kitenni egy festményt. Ez bevonzza a szerelmet. Ágyneműnk színe is meghatározó lehet, érdemes a természet színeiben gondolkodnunk, a föld, a víz, a levegő és a tűz színei közül is választhatunk. A tűz színeit a szenvedélyes párkapcsolatra vágyóknak ajánlott használni. Divatossá vált napjainkban, hogy a hálószobában tükröt helyeznek el. Ez a párkapcsolat szempontjából különösen nem előnyös, ugyanis ha a tükörben látszik az ágy, az a hűtlenség veszélyét fokozza.
Minden embernek más az elképzelése egy Feng Shui szerint berendezett szoba kinézetéről, ám egy dolog közös bennük, hogy a végső cél egy olyan szoba megteremtése, ami a béke, a harmónia és a boldogság pozitív energiáit sugározza.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan lehetsz gazdagabb? A feng shui segít

A pénzből sosem elég, ha van, ha nincs, mindig jól jönne belőle még több. Néhány …

Hozzászólás