Kezdőlap / Divat-szépség / Feng shui / Feng shui a konyhában

Feng shui a konyhában

A tűzhely a szíve a feng shui konyha. Megfelelően elhelyezve szinte varázslatok, jó szerencse, jólét és a családi harmóniát vehetünk észre nap, mint nap.

Az ősi kínai filozófia feng shui szerint, a konyha központi rész a sikeres élethez. A konyha legfontosabb eleme a tűzhely. ez már a mai modern világunkban nem feltétlen a tűzrakásról szól, bár még mindig vannak olyan konyhák, ahol ezeket a hagyományos valóságos tűzzel főznek. Valljuk be a pattogó tűz és a bableves illata valóságos romantikus harmóniát alkot.

Nagyon fontos tehát, hogy a főzésre alkalmas eszközt, tűzhelyet a feng shui szerint helyezzük el, mert így biztosan harmónia és nyugodt étkezések érhetők el a konyhában.
A feng shui szerint, amennyiben a konyhában megfelelő harmónia alakul ki, az szó szerint gazdagságot jelent. Egyszerűen fogalmazva, ha van étel, akkor van pénz is.
Az összefüggések tökéletesen logikus:Amennyiben jók a táplálkozásra szánt élelmiszerek, akkor jó az egészségünk és jó lesz a kedvünk is. Étel, egészség, stresszmentes élet. Nagyon is összefügg egymással. Egy jól táplált, kiegyensúlyozott ember a családi kapcsolatait is megfelelő szinten képes megtartani és a munkájában is hatékony. ezáltal gazdagságra is szert tesz az élete minden területén. Ezzel szemben egy szegényebb, nem megfelelően kiválasztott étel betegségek hordozója lehet, miszerint többet költenek gyógyszerre, mint ételre.
A tűzhelynek a lehető legfeltűnőbb helyen kell lennie. Ahogy a konyhába lépünk, látnunk kell a tűzhelyet. Ne dugjuk el a konyha bármely szegletébe, hanem emeljük ki látható helyre. Mindenképpen a központi helyen helyezkedjen el és meglátjuk, fantasztikus változást hoz az életünk további szakasza ezzel a változtatással!

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan lehetsz gazdagabb? A feng shui segít

A pénzből sosem elég, ha van, ha nincs, mindig jól jönne belőle még több. Néhány …

Hozzászólás