SlimFit diéta

A SlimFit egy újfajta diéta, ami egy forradalmian új fogyasztószer segítségével, az Amerikában már nagyon sikeres SlimFit tabletta szedésével alkalmazható. Tapasztalatok szerint nagyon gyorsan fejti ki hatását, és természetes alapanyagokból álló immunerősítő szerkezete miatt, nagyon sokak kedvencévé vált, a már külföldön régóta alkalmazott tabletta.
Világszerte több millióan elégedettek vele, hiszen a tapasztalatok szerint tényleg hat, nem úgy, mint más agyonreklámozott készítmény. A California Health Inc. által több éves munkával kifejlesztett készítmény segítségével, már többen sikerrel fogytak le. A tabletta főbb jellemzői közül az egyik, hogy csak természetes összetevőkből áll, melyek a következők: citrom, fahéj, szegfűszegolaj, zöld tea, gyömbér, és java tea. Az összetevők egymás segítségével fejtik ki a fogyást okozó, és jótékony hatásukat, a két teaközül, a zöld tea segít a testben felgyülemlett zsír lebontásában, míg a java tea felgyorsítja a test anyagcseréjét, és vízhajtó hatását is kifejti. A fahéj is hozzáteszi a maga pozitív tulajdonságát, hiszen beszabályozza a cukortartalmat a vérben, míg a citromsav elégeti a felesleges zsírt.
Mindemellett jellemzője továbbá, hogy nem tartalmaz semmilyen fokozó, vagy izgatószert (teljesen koffein, és ephedrin mentes), és káros anyagot sem. Miközben csökkenti az éhségérzetet, oldja a zsírt, és beszabályozza az anyagcserét, segít megakadályozni, hogy a leadott kilókat újra felszedjük. Nagy előnye, hogy a cukorbetegségben szenvedők is nyugodtan szedhetik, és a sokak nagy ellenségét, a narancsbőrt is hatékonyan eltünteti zsírégetés közben. Mivel antioxidánsokat is tartalmaz, ezáltal immunerősítő hatása is van. Naponta kétszer egy tablettát, étkezés előtt érdemes bevenni belőle, de káros mellékhatásai nem ismertek.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Hozzászólás