Kezdőlap / Divat-szépség / Feng shui / Feng Shui és a horoszkóp

Feng Shui és a horoszkóp

A Feng Shui az energiák áramlása által harmóniát és nyugalmat biztosít. A horoszkóp összefüggésben van azzal, hogy hogyan is kell kialakítani a lakás elrendezését a Feng Shui szerint.

Kos
A legtüzetesebb jegy, gyakran akadálypálya az egész lakás, alig lehet mozdulni. Fontos kialakítani egy úgynevezett harmónia központot a szoba közepén. A harmónia megőrzése érdekében dísztárgyakból kialakított rész legyen az asztalon. A sólámpa is nyugtató hatású, a tüzet jelképezi.

Bika
A bika számára az otthon egy biztos háttér, a nyugalom szigete. Kényelmesen berendezett, néha zsúfolt, mert szeret gyűjtögetni. Ezek a tárgyak energia-elszívóként működnek. Így nem tud az energia jól áramolni. A bak próbáljon meg picit szelektálni.

Ikrek
Fontos neki a levegős tér, a szabad mozgástér. Egymásba nyíló tágas szobákat szereti. Érdemes szélcsengőt felszerelnie, ami felerősíti a csi hatását.

Rák
A család összetartója, így a családi harmóniára törekszik a Feng Shui szerint. Érdemes családi képeket felrakni a falra, illetve növényeket elhelyezni a lakásban (az életet jelképezi).

Oroszlán
A hírnév fontos neki. Az otthonában éli a társadalmi életét. A szobákat bőven érje napfény, a sötét zugoknak negatív hatásuk van. Illik hozzá a műtárgy.

Szűz
Minden áttekinthető az otthonban. Szereti a rendet, ha minden a maga helyén van. A túlzott rend múzeummá teszi a házat. Az energia áll a térben. Fontos, hogy legalább az otthon egy része használatban legyen.

Mérleg
Szépség iránti jó ízlése van a mérlegnek. Jelszava az egyensúly. Fontos, hogy az egész lakásnak legyen összhangja, nemcsak egy-egy helyiségnek.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan lehetsz gazdagabb? A feng shui segít

A pénzből sosem elég, ha van, ha nincs, mindig jól jönne belőle még több. Néhány …

Hozzászólás