Kezdőlap / Egészség és fitness / Fogyókúra / Fogyj a csillagjegyed szerint – OROSZLÁN

Fogyj a csillagjegyed szerint – OROSZLÁN

Az oroszlánok (július 23-augusztus 22.) a tűz jegyébe tartoznak, ebből adódóan a lobbanékonyság, a maximalizmus jellemző rájuk, bátrak és határozottak. Általában lelkesen kezdenek neki a fogyókúrának, de ha túl sokat kell várni a sikerélményre általában feladják.
Jó felépítésű testalkat jellemző rájuk, izomzata könnyen fejlődik. Legkritikusabb pontok a köldök tájéka és az alhas. Narancsbőr kialakulására is hajlamos.
Étrendjében leginkább a hús és a hüvelyesek szerepelnek, és sok alkoholt is fogyaszt. Sportokban nem annyira nem aktív, ezért a fogyókúra sikerességé miatt mindenképpen be kell iktatni a rendszeres mozgást, pl. az úszás, gyaloglás, jóga nagyon jót tehet, elsősorban olyan sportot válasszon, ami nagy oxigénszükséglettel jár.
Amit kerülnie kell a diéta során az a szénhidrátok, és a túlságosan zsíros ételek, és tiltott az édesség is (nagy mennyiségben), és lehetőleg ne fogyasszon ételeket hidegen, a fehérjebevitelt csökkentenie kell.
Az étrend összeállításánál figyelnie kell arra, hogy tartalmazzon magnézium foszfátot, ami a szív és gerinc egészségéért felelős. Ilyen megtalálható a teljes kiőrlésű búza és rozs termékekben, vagy a dióban, mandulában, napraforgómagban, de a céklában, répában, citromban, őszibarackban, szilvában, körtében, fügében, rizsben, spárgában, tojássárgájában, a tengeri halakban és a kókuszdióban is. Húsból inkább marha- és bárányhúst, baromfit fogyasszanak. De ehetnek májat is, és természetesen legyen hely az étrendben a zöldségeknek, salátáknak és tejtermékeknek is. Magas vastartalma miatt fogyasszanak spenótot és mazsolát is.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Hozzászólás