...kötőszövetben szegény húsból készült húsféléket adjuk. Az édességeket kevés májbeteg szereti. A gyümölcsös tésztaféléket könnyebben el tudják fogyasztani. Az akut hepatitisz diétájában, a beteg állapotától függően, 7560-10500 kJ (1800-2500 kcal)...
Érdekel a cikk folytatása? »A(z) 600 kcal mintaétrend fórumhoz témák:
Update lángos recept
...íze mint az „igazinak”. Személyes tapasztalat: én ezt ettem egy hétig minden nap vacsorára és 3kg-ot fogytam!! Kalóriatartalom: 121 kcal Szénhidráttartalom: 13,9 gramm Zsírtartalom: 5,6 gramm Kapcsolódó fórumok: lángos szénhidráttartalma...
Érdekel a cikk folytatása? »Az Update omlós tészta recept
...kihűlt, adagolj a teli lapokra lekvárt, és a kilyukasztott tésztát illeszd a tetejére. Tanácsok: Tápérték 1 linzerben: energia: 128 kcal, fehérje: 3,5 g; zsír: 9,7 g; szénhidrát: 7,4 g; élelmirost:...
Érdekel a cikk folytatása? »Chilis csirkemell (update 1) recept
...kis vízzel felöntöd a szószt. Ezután öntsd rá a mártást a husikra! Tanácsok: Köretként pirított zöldséget lehet tálalni, vacsira és ebédre is igazán finom! Kalóriatartalom: 1584 kcal Szénhidráttartalom: 25 gramm...
Érdekel a cikk folytatása? »A hosszú távú fogyókúra diétája
...Lehetőség szerint legjobb azt szakemberre, orvosra, vagy dietetikusra bízni, vagy az általuk írt könyvekből, cikkekből, mintaétrendekből átvenni, energia- (kcal) táblázatok felhasználásával. Őszintén szembe kell nézni azonban azzal a ténnyel is,...
Érdekel a cikk folytatása? »Csirkés rizottó fogyókúrázóknak recept
...alá megpároljuk. Közben megfőzzük a rizst és a zöldborsót. Hozzákeverjük a csirkéhez, fűszerezzük. Tanácsok: Fogyókúrázóknak ebédre ajánlom! Elkészítési idő: 30 perc Kalóriatartalom: 295 kcal Szénhidráttartalom: 38,5 gramm Zsírtartalom: 1,3 gramm...
Érdekel a cikk folytatása? »Heveny vesegyulladás (akut glomerulonefritisz) étrendje
...a hozzáadott cukorral, mézzel növelhetjük. Az étrendi kezelés fő követelménye a megfelelő energia biztosítása napi 8400 kJ (2000 kcal), különben a szervezet saját fehérjéit bontja le. A betegség első heteiben...
Érdekel a cikk folytatása? »Diétás csirke forró gyümölcsökkel recept
...benne kraft) krokettet is adhatunk mellé.Idénygyümölcsből és befőttből is remek és gyors kaja. Ha befőttből készítem, csak egyet „rottyantok” rajta. Elkészítési idő: 10 perc Kalóriatartalom: 190 kcal Zsírtartalom: 1,8 gramm...
Érdekel a cikk folytatása? »Zabkorpás zöldbableves (update 1) recept
...tálalni kell, mert különben kásává szívja fel a magát korpa! Én néha egy kis pirított szalonnát is szoktam bele tenni. Elkészítési idő: 35 perc Kalóriatartalom: 504 kcal Szénhidráttartalom: 67 gramm...
Érdekel a cikk folytatása? »Diétás csokipuding meggyel recept
...tejjel. Tálkában, lehűtve tálaljuk, pár szem friss, fagyasztott vagy konzerv meggyel, mentalevélkével díszítjük. Tanácsok: Fogyókúrázóknak uzsonnára ajánlom! Elkészítési idő: 30 perc Kalóriatartalom: 152 kcal Szénhidráttartalom: 14,5 gramm Zsírtartalom: 3,7 gramm...
Érdekel a cikk folytatása? »