Kezdőlap / A(z) hús puhítása szódabikarbóna fórumtémák: (page 2)

A(z) hús puhítása szódabikarbóna fórumhoz témák:


Kevesebb sót!

...sómennyiség, melyet főzés közben szórunk az ételbe, vagy étkezés közben veszünk magunkhoz az asztalnál. További egyötöd részért a feldolgozatlan élelmiszerekben természetesen jelen levő nátrium a felelős: minden gyümölcs, zöldség, hús,...

Érdekel a cikk folytatása? »

Húst eszik a baba

...hűtőszekrény hústároló rekeszében. Kisbabának, kisgyeeknek, lehetőleg otthon aprítsuk, daráljuk a húst. Ha a fagyasztás mellett döntünk, minél előbb tegyük be a mélyhűtőbe a húst, semmiképp se egy-két napos tárolás után....

Érdekel a cikk folytatása? »

Friss fórum hozzászólások