Kezdőlap / A(z) hús puhítása fórumtémák: (page 11)

A(z) hús puhítása fórumhoz témák:


Könnyebben ég a zsír

...által is előállított természetes vegyület. Az idegrendszer és a szívizom megfelelő működésének fenntartásában játszik nélkülözhetetlen szerepet. Fokozza a zsírsavak elégetését. Fogyasztása veszélytelen, mert a felesleg kiürül a szervezetből. Főleg hús-...

Érdekel a cikk folytatása? »

Kevesebb sót!

...sómennyiség, melyet főzés közben szórunk az ételbe, vagy étkezés közben veszünk magunkhoz az asztalnál. További egyötöd részért a feldolgozatlan élelmiszerekben természetesen jelen levő nátrium a felelős: minden gyümölcs, zöldség, hús,...

Érdekel a cikk folytatása? »

Sav-bázis egyensúly

...két nagy csoportba sorolható élelmiszerek. Bázisképzők: zöldségek, zöldséglevek, hüvelyesek, csírák, ásványvizek, gyógynövényteák (csalán, zsurló, zöld tea), tejsavó, gyümölcsök, teljes kiőrlésű gabonák. Savképzők: alkoholok, kóla, kávé, szénsavas üdítők, hal, hús, felvágottak,...

Érdekel a cikk folytatása? »

Friss fórum hozzászólások