...liba vagy vadak – húsát néhány napra olajos, esetleg ecetes-zöldséges páclébe tesszük, a hús porhanyósabb lesz. Mit tegyünk, hogy ne fusson ki a tej? • A tej forralása előtt az...
Érdekel a cikk folytatása? »A(z) olajos vizelet fórumhoz témák:
A mozgás hatékonyságának növelése megfelelő táplálkozással
...vitamin a C-vitamin, valamint emellett a fehérje. Ha ezeket kellő mennyiségben juttatjuk a szervezetbe a sportolás mellett, akkor fokozzuk annak hatását. Fogyasszunk rendszeresen olajos magvakat, hiszen ezek fehérjetartalma magas, és...
Érdekel a cikk folytatása? »A száraz bőr ápolása
...száraz, válasszunk sűrű, akár olajos alapú krémet, testápolót, míg ha mérsékelten száraz a bőrünk, akkor valamilyen könnyebb krém is jó. Így tápláljuk az új bőrsejteket, amelyek az régiek helyébe lépnek....
Érdekel a cikk folytatása? »A túrázás alapvető viselkedési szabályai
...és puffasztó ételeket. Valamint ne a túra során próbáljunk számunkra addig ismeretlen ízeket megismerni, mert kellemetlen meglepetések érhetnek. Fizikailag megterhelő túra közben fogyasszunk szőlőcukrot, olajos magvakat. A folyadékfogyasztás mennyiségével kapcsolatban...
Érdekel a cikk folytatása? »A candida diéta
...nélkül vagy kovásszal készült félbarna-barna kenyerek, durumtésztát. Szintén az emésztőrendszer kitisztulását segítik a natúr joghurtok, természetes érlelésű sajtok, illetve a tengeri halak, baromfifélék, tojás, olajos magvak fogyasztásával tegyük változatossá étrendünket....
Érdekel a cikk folytatása? »Az F-vitaminról mindent
...felszívódáshoz cink, magnézium és B6 vitamin szükséges. Legjobb forrás az olajos magvak és a búza. Az omega-3 zsírsavak leginkább a tengeri halakban találhatók meg, az omega-6 csoporthoz tartozó zsírsavakat pedig...
Érdekel a cikk folytatása? »Az F-vitaminról mindent
...felszívódáshoz cink, magnézium és B6 vitamin szükséges. Legjobb forrás az olajos magvak és a búza. Az omega-3 zsírsavak leginkább a tengeri halakban találhatók meg, az omega-6 csoporthoz tartozó zsírsavakat pedig...
Érdekel a cikk folytatása? »Száraz hús és rágós zöldségek?
...Ezeket főként az olajos magvak (mogyoró, tökmag, kendermag, stb.) és a halzsír és olaj tartalmaz. Ezek mellett érdemes több zellert, hagymát, fokhagymát, zöld teát, lecitint (szóját) fogyasztanunk, illetve a hamis...
Érdekel a cikk folytatása? »Ötletek a D-vitamin jobb hasznosításához
...formában hozza létre, az étrendkiegészítő másodlagos forrás, de szükség lehet rá, hogy biztosan eleget kapjunk ebből a fontos vitaminból. A legjobban hasznosul az olajos kapszula, mert a D-vitamin zsírban oldódik....
Érdekel a cikk folytatása? »Koszmó
...Éppen ezért az olajos puhítása legtöbb esetben eredménytelen, ha jó, akkor az elváltozás nem is volt igazi koszmó. Ha ezt a réteget leszedjük, akkor az alatta látható fejbőr vörös, és...
Érdekel a cikk folytatása? »