...család számára. Ha szeretnénk romantikázni, akár az egész éjszakát, vagy legalábbis az éjszaka nagy részét ajánlatos kinn tölteni, a párunkkal, egy jó meleg pokróc alatt vagy egy meleg hálózsák társaságába....
Érdekel a cikk folytatása? »A(z) szeress most 2 évad 1 rész fórumhoz témák:
Délnyugat a Feng Shuiban
...között óriási különbség van. Az ideális párkapcsolathoz két ember szükségeltetik. Ebből kiindulván a most következő javallat korántsem meglepő: mindent párosával helyezzünk el a Szerelem és házasság zugában, s ami nem...
Érdekel a cikk folytatása? »Hédervár
...de a középkor szigorúságát árasztó templombelsőbe lépünk – Khuen – Héderváry Károlynak köszönhetően. A kápolna közelében a 14 méter magas, 710cm kerületű mocsári tölgy két évszázados. Elpusztult részeit cementtel pótolták,...
Érdekel a cikk folytatása? »Evans Porter Margaret: Tisztességtelen ajánlat
...kellemes, izgató férfival, Dariussal. Enged a férfi csábításának, azonban tudja, hogy a szerelmüknek nincs jövője. A fogadalma most a boldogsága útjában áll, mert megfogadta. hogy csak ahhoz a férfihoz megy...
Érdekel a cikk folytatása? »Tetro
Francis Ford Coppola (A Keresztapa-trilógia, Apokalipszis most, Magánbeszélgetés) – ha leszámítjuk a 2007-es Youth Without Youth című szösszenetet – régóta, csaknem tizenhárom éve nem készített filmet. A 2010. április 29-én...
Érdekel a cikk folytatása? »A férfiakról történetesen
...felkínálta leánykáját. Ezt most ne szó szerint értsd, de a lényeg ez volt. Annak idején az „Akar egy tehenet?” és az „Akar egy feleséget?” mondatok azonos jelentésű kifejezéseknek számítottak, és...
Érdekel a cikk folytatása? »Túrós delkli
...porcukrot, 2 tojás sárgáját, kevés sót, reszelt citromhéjat és annyi langyos tejjel gyúrjuk össze (kb. fél-háromnegyed liter), és addig dolgozzuk a tésztát amíg és sima nem lesz és nem ragad...
Érdekel a cikk folytatása? »Depresszió kezelésének első lépése
...gondolatokat. Tehát ha éppen azt próbálja bebeszélni magának, hogy „Nem vagyok olyan intelligens, mint mások. Egy nulla vagyok.”, akkor szólaljon meg a fejében a vészcsengő: „Most épp ismét leértékeltem magam....
Érdekel a cikk folytatása? »Nem betegség
Szögezzünk le egy dolgot! Némely krónikus korság mellékhatásától eltekintve, a kopaszodás („kozmetikai kopaszodás”) nem betegség, mégis férfitársaim nagy része úgy éli meg, ha kihullik a haja, mint egy valóságos Világvégét....
Érdekel a cikk folytatása? »Kapuvár
...az orgonakarzat alatti mennyezetképen az angyalok – kapuvári népviseletben. Kapuvárra érkezők felejthetetlen élményben gazdagodnak a kényelmes szálláshelyeken és csodálatos látványok megtekintésében. A visszatérő túristák is újabb és újabb látványosságban részesülnek....
Érdekel a cikk folytatása? »