Az első mesterek – az előőrs – már 1975-ben megérkeztek – és New Yorkban, Londonban, Genfben, Darjeelingben és Tokióban tartózkodnak. Később még két mester követte őket, akik közül az egyik...
Érdekel a cikk folytatása? »A(z) tök állat teljes film magyarul online fórumhoz témák:
Lézeres szeműtétem
A világ fejlődik, méghozzá nagyon gyorsan. Erre akkor jöttem rá, amikor a szememet nem egészen 1 perc alatt tökéletessé varázsolták egy igazi lézerágyúval. 23 éven keresztül voltam szemüveges, és szenvedtem...
Érdekel a cikk folytatása? »Néhány tisztítókúrák
...fogyasztani, a zsiradék és a só teljes mellőzésével. Zöldfűszerekkel ízletes püré készíthető a burgonyából, amely köré a tányérra friss vagy párolt zöldségek kerülhetnek dekorációként. De a dekorációt nem szabad elfogyasztani....
Érdekel a cikk folytatása? »10 dolog a koleszterinről
...tény, hogy nincsenek konkrét figyelmeztető jelek. Évente nem árt megméretni a koleszterin szintet, és elvégeztetni egy teljes vérképet. Tizedik tény, hogy ne felejtsük el, legfontosabb a megelőzés! Ha már gond...
Érdekel a cikk folytatása? »Cumisüveges táplálás
...ezt kezelni. A kezdő tápszer összetétele jobban hasonlít az anyatejéhez, mit a későbbi úgynevezett elválasztó tápszer. Ezért minden egyéb értelmű reklám ellenére a cumisüveges táplálás teljes időtartama alatt ezt adja...
Érdekel a cikk folytatása? »Bűbájos Boszorkák
...a gonosszal, és napi szinten ölik a démonokat, elveszítik a legidősebb testvért, Prue-t. Azonban rátalálnak féltestvérükre, Paige-re, így újra teljes lesz a hármak ereje. Tovább folytatva a harcot a gonosszal,...
Érdekel a cikk folytatása? »Kellemetlen lehelet
...leplezhető ugyan a rossz lehelet, de célszerűbb az okokat megszüntetni bőséges rostfogyasztással és folyadékfelvétellel. Fehér kenyér helyett együnk inkább teljes kiőrlésű gabonából készült kenyérféléket, továbbá fogyasszunk minél több friss gyümölcsöt,...
Érdekel a cikk folytatása? »Az atlétaláb kezelése természetes gyógymóddal
...kezelésre is, feltéve, hogy azokat folyamatosan, a gomba teljes eltűnéséig alkalmazzuk. Az atlétaláb tipikus tünetei külön-külön vagy akár együttesen is jelentkezhetnek, úgy mint a száraz, ellenállhatatlanul viszkető bőr, gyulladások, hólyagok....
Érdekel a cikk folytatása? »A gonosz bölcsességfog
...hétig is. A műtétet követő hetedik napon eltávolítják a varratot is. A teljes gyógyulás akár egy hónap is lehet, kinél kisebb, kinél nagyobb feltárás szükséges. A műtétet helyi érzéstelenítésben és...
Érdekel a cikk folytatása? »Görögország a vendégszeretet és a misztikumok hazája
Görögország a magyar nyaralni vágyók számára közkedvelt úti cél. Elsősorban viszonylag közel van hozzánk, másodsorban pedig az árak is elfogadhatók, megfizethető hely. Tele van látványosságokkal, nevezetességekkel, melyeket már azelőtt ismerünk,...
Érdekel a cikk folytatása? »