Kezdőlap / A(z) természetes étvágyfokozók fórumtémák: (page 8)

A(z) természetes étvágyfokozók fórumhoz témák:


A borkészítésről

Az erjesztés az élelmiszerek tartósításának egyik legősibb természetes módszere. A világon évente több mint 70 millió tonna szőlőt termesztenek. A gyümölcs azonban nem tartható el sokáig. Egy része szárítással tartósítható,...

Érdekel a cikk folytatása? »

Búzafű fogyókúra

...legtöbb ásványi anyagot és vitamint fel tudjuk venni, ajánlatos friss élelmiszert, vagy lehetőleg természetes ételt fogyasztani. Sajnos, a mai zöldségek és gyümölcsök tápanyagban szegények, és legtöbbjükből nem tudunk eleget enni....

Érdekel a cikk folytatása? »

Anyatej és tápszer

A gyermek jogai közül az egyik legfontosabb a természetes tápláláshoz, az anyatejes tápláláshoz való jog, mert minden tápszernél értékesebb táplálék az anyatej. Előfordulhat azonban, hogy minden próbálkozásunk ellenére sincs elegendő...

Érdekel a cikk folytatása? »

Oxidatív stressz

...van rá az anyagcseréhez és az energiatermeléshez. Ám a belélegzett oxigén 1-3 százaléka sohasem ég el, hanem reakcióba lép a szervezetben természetes körülmények között jelen lévő fémvegyületekkel, és azokat oxidálva...

Érdekel a cikk folytatása? »

Friss fórum hozzászólások