Kezdőlap / Önismeret / Ezoterika / Házi készítésű amulett

Házi készítésű amulett

Az amulett mindenre jó, a lényeg, hogy higgyünk benne. Mindig jelképez valamit, akár egy összetört szívet, akár egy szerelmet, bármit, ez csak rajtunk múlik, és hogyha hiszünk benne, segít, és szerencsét hoz nekünk. Otthon is könnyedén készíthetünk amulettet. 
Bánatra, vagy csalódásra kör alakú, kék színű szövetet vágjunk ki, tegyük bele a következőket: macskagyökér, gileádi balzsam, székfű, mirtusz, rózsaszirom. Egy fehér színű nemezből készült szívet kettévágunk, és összevarrjuk kék cérnával. A szívet, és a gyógynövényeket tegyük bele az amulettbe, és még hozzá egy rézérmét, ez vonzza az új szerelmet. A végén fehér szalaggal kötjük össze. 
Ha azt szeretnénk, hogy a szerelem ránk találjon, piros, vagy pink szövetet kör alakúra vágjunk ki. Tegyünk bele akácvirágot, mirtuszt, rózsaszirmot, rózsabimbót, jázmint, és levendulát. Tegyünk még bele egy piros nemezből készült szívet, és egy rézgyűrűt, vagy rézérmét. Kék színű fonallal, hét csomót kössünk rá. 
Ha védő amulettet szeretnénk készíteni, az alapnak kör alakú kék szövetet vágjunk ki. Beleteszünk tizenkilenc különböző gyógynövényt, egy ezüstérmét, és fehér, vagy ezüst színű fonallal összekötjük. 
Ha azt szeretnénk, hogy a pénzzel ne legyen gondunk, vagy csak egyszerűen sok pénzt szeretnénk, kocka alakú, zöld szövetet vágjunk ki. Tegyünk ebbe sáfrányt, jalapa-gyökeret, levendulát, és borágót. Ezen kívül még tegyünk bele három ezüstérmét, és valamennyi kristály kősót. Arany, és ezüst színű fonallal egyaránt nyolc csomót kötünk rá. Ha valamelyik gyógynövényt nem tudjuk beszerezni, nyugodtan helyettesítsük hozzá hasonlóval.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Alkímia

Az alkímia -mai szóval iskola- egy ősi beavatási rendszer, amelynek lényegében semmi köze a kémiához. …

Leave a Reply