Kezdőlap / Divat-szépség / Feng shui / Hozzd rendbe a szerelmi életed a feng shui segítségével

Hozzd rendbe a szerelmi életed a feng shui segítségével

Ha a feng shui tanainak megfelelően alakítjuk ki otthonunkat, életünk minden területén javulás állhat be, így megromlott párkapcsolatunkat is helyrehozhatjuk, vagy akár új szerelmet vonzhatunk be életünkbe.
A szerelemnek és a házasságnak a lakás jobb hátsó sarka feleltethető meg a bágua térképen. Az első lépés, hogy tisztítsuk meg az adott teret, fessük át a falakat, takarítsunk ki, illatosítsunk gyertyával, füstölővel, hogy új, pozitív energia járjon át mindent. A régi kapcsolataink emlékét lehetőleg száműzzük innen és a hálószobából is, és ne itt gyűjtsük a kacatokat. Helyükre olyan tárgyakat, képeket tegyünk, amelyek az ideális párkapcsolatot szimbolizálják számunkra. Ha nincs párunk, akkor is érdemes úgy berendezni a hálószobát, mintha két ember hajtaná ott álomra a fejét.
A szerelemsarokban ne tartsunk kaktuszt, mert az veszekedést, elidegenedést hoz gazdájára, továbbá szabaduljunk meg a törött tárgyaktól, már nem működő használati eszközöktől és az olyan páratlan dolgoktól, amiknek a másik fele elveszett.
Tölts minél több időt ezen a területen, akár pihenésképpen is. Gondoskodj arról, hogy sok fény érje a helyet, ami szintén energiával tölti majd fel a szerelmi életed. Így hat a színvilág is. A piros köztudottan a szerelem színe, de emellett ingerültté és nyugtalanná is tesz, ezért elegendő néhány piros tárgy a lakásban, ezt a rózsaszínnel egészíthetjük ki, erősítve a boldog párkapcsolat bevonzását.
Ha már megtaláltad életed párját, akkor is érdemes így hagyni a lakás szerelem szegletét, annak érdekében, hogy továbbra is minden ideális maradjon.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan lehetsz gazdagabb? A feng shui segít

A pénzből sosem elég, ha van, ha nincs, mindig jól jönne belőle még több. Néhány …

Hozzászólás