Kezdőlap / Sztárdiéták / Így fogynak a magyar celebhölgyek

Így fogynak a magyar celebhölgyek

Tóth Gabi pár évvel ezelőtti önmagához képest jelentős átalakuláson ment át. A fiatal énekesnő saját állítása szerint sosem volt vékony, épp ezért az elmúlt egy-másfél év alatt 18 kilótól szabadult meg, a súlytöbbletet pedig igyekszik nem visszahízni. Fogyásában Pados Gyula professzor volt segítségére, aki személyre szabott diétát állított össze számára. Gabi így napi maximum 1200 kalóriát vesz magához, ötszöri étkezésre lebontva, és mindig figyel a mennyiségre. Emellett minden nap 3 kilométert fut.
Pataki Zita néhány évvel ezelőtt szintén orvosi segítséget vett igénybe fogyókúrás étrendje kialakításához, azóta súlyának tartásaként életmódszerű, szénhidrátmentes diétát tart: egy nap háromszor étkezik, egy-egy evés között négy órát kihagyva. A nassolást teljesen elhagyta életéből, helyette a heti többszöri sportolást választotta.
Rába Tímea sajátos diétára esküszik. Harmadik szülése után mindössze egy év alatt úgy szabadult meg 33 kilogrammos súlyfeleslegétől, hogy a kéznél lévő bébiételeket kezdte el enni, ha megéhezett, hol magában, hol egy kiflivel. Még ma is ezzel a diétával él, ugyanis egy hét alatt könnyedén fogyhat 3 kg-ot is. Állítása szerint ez a legideálisabb fogyókúrás módszer, hiszen a bébiétel nem tartalmaz tartósítószereket és káros anyagokat, továbbá az üvegen található táblázat segítségével mindig ellenőrizhető, hány kalóriát viszünk be a szervezetbe.
A negyven felett is gyönyörű Détár Enikő ellenzi a drasztikus diétákat, ő az egészséges táplálkozásban látja az ideális súly titkát. Csak pulyka- és csirkehúst fogyaszt, zsír helyett a koleszterinmentes mangalicazsírt használja. Mindent mértékkel fogyaszt, és naponta legalább 2 és fél liter vizet fogyaszt.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Béres Alexandra 21 napos diétája

Azoknak, akik rövid idő alatt látványos fogyást szeretnének elérni, és bírják a kemény diétákat, ez …

Leave a Reply