Kezdőlap / Sztárdiéták / Béres Alexandra 21 napos diétája

Béres Alexandra 21 napos diétája

Azoknak, akik rövid idő alatt látványos fogyást szeretnének elérni, és bírják a kemény diétákat, ez a három hetes módszer a legmegfelelőbb. 21 nap szükséges az új szokások kialakításához és az anyagcserénk átállításához. Ennyi idő alatt akár 3-6 kilogrammos fogyás is elérhető. A diéta szigorú és nagyon pontos betartást igényel, bár létezik normál és egyszerűsített változata, utóbbi értelemszerűen kevésbé eredményes.
Amire figyelni kell:
– Napi 3-4 liternyi folyadékot fogyasszunk. Ez soknak tűnik, de osszuk el ésszerűen: minden étkezés előtt igyunk 3 dl vizet, és az étkezés közben vagy után 3 dl natúr teát vagy zöld teát.
– Mindig reggelizzünk! Ha kihagyjuk a reggelit, a szervezetünk később kívánja majd bepótolni az elveszett energiát, és farkaséhség törhet ránk. Ehelyett iktassunk be naponta 4-5 étkezést, 3-4 óránként elosztva, hogy ne ingadozzon a vércukorszint. Lefekvés előtt 3 órával lehetőleg már semmit ne együnk.
– Heti négyszeri legalább 30 perces mozgás elősegíti a fogyást.
– Kismamák, liszt- és tejcukor érzékenyek, valamint cukorbetegek számára nem ajánlott a diéta
A 21 nap alatt tilos az alkohol (nőknek max. 1-1,5 dl, férfiaknak 2-3 dl bor), a cukor és a cukor tartalmú ételek, italok, a liszt és liszt alapú ételek, a banán, a burgonya, a köretek közül a tészta, a rizs és a kenyér. Az étrend szigorúsága miatt nem árt előre felkészülni, és tudatosan szoktatni magunkat a megvonásokhoz.
További információk és a mintaétrendek Béres Alexandra honlapján találhatóak.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Így fogynak a magyar celebhölgyek

Tóth Gabi pár évvel ezelőtti önmagához képest jelentős átalakuláson ment át. A fiatal énekesnő saját …

Leave a Reply