Kezdőlap / Sztárdiéták / Az Update diéta

Az Update diéta

A Schobert házaspár által kifejlesztett diéta már sok hazai sztár, többek között Gáspár Lacit, Kunovics Katinkát, Balássi Bettyt és Varga Ferit hozzásegítette a fogyáshoz. Az életmódszerűen folytatott diéta lényege, hogy minden egyes élelmiszerhez egy kód van rendelve, aszerint, hogy a nap melyik szakában fogyasztható.
U1-es: azok az ételek, amelyek nem hizlalnak, sőt, felhasználásuk során több kalóriát égetünk el, mint a bevitelükkel. Ilyenek például a zöldségfélék.
1-es típusú ételek, melyeket egész nap fogyaszthatunk: a húsok többsége, a sajtok nagy része, az alma, eper, őszibarack, tej, kefir, joghurt, tejföl, túró, tojás, hajdina, zab.
A 2-es típus ételeket csupán délután kettőig ehetjük büntetlenül, de szervezetünknek szüksége vagy rájuk mérsékelt mennyiségben: burgonya, barna rizs, köles, árpagyöngye, sárgadinnye, sárgabarack, zsíros sajtok, lencse, bab.
A 3-as kódú ételek időbeli határa dél. Ha fogyni szeretnénk, ezeket egyáltalán ne fogyasszuk: teljes kiőrlésű lisztből készült ételek, rizs, banán, aszalt gyümölcsök, házi tehéntej.
A 4-es kódú ételeket kerüljük, ezek a cukros ételek: gyorséttermi kaják, chipsek, a felvágottak és a gyümölcsjoghurtok nagy része ide tartozik. Ezeken kívül tilos a finomliszt és a cukor fogyasztása is.
Fontos az étkezések időzítése, lehetőleg minden nap azonos időpontban legyenek. Ébredés után igyunk meg minimum fél liter folyadékot, és fél órán belül reggelizzünk. Az ebédre dél körül kerüljön sor, az uzsonnára pedig az ebéd és a vacsora közötti félidőben. Lefekvés előtt 3 órával már ne együnk. Minden étkezéshez igyunk meg körülbelül 3dl folyadékot, egy nap legalább 2-3 liternyit.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Így fogynak a magyar celebhölgyek

Tóth Gabi pár évvel ezelőtti önmagához képest jelentős átalakuláson ment át. A fiatal énekesnő saját …

Leave a Reply