Kezdőlap / Sztárdiéták / Reggeli Rubint Rékával

Reggeli Rubint Rékával

Eredményorientált társadalmunkban a siker egyik fontos mércéje még mindig a külsőség. Az ép test ugyebár ép lelket takar, ezért is érdemes foglalkoznunk megjelenésünkkel.
Az újságok, internetes oldalak, a média kiemelt témaként foglalkozik a fogyókúrával és milliónyi különböző diétatípus ismert. Mindenki másra esküszik, de ami nők ( és férfiak ) százainak nyújtott már igazoltam segítséget, az az a fajta diéta, amelyet Rubint Réka is hirdet.
Ostobaság lenne azt állítani, hogy kizárólag az étkezés megváltoztatásával tartós és látványos eredmény érhető el, a rendszeres mozgás épp olyan jelentőséggel bír, mint a táplálkozás. De bizonyossággal állítható, hogy a szénhidrátban gazdag ételek elhagyása az étrendből már egy fontos lépcsőfokot jelenthet az eredményes fogyás felé.
A királyi reggeli nem biztos, hogy sikerhez vezet, de tény, hogy a nap első szakaszában valamint délben célszerű bevinni szervezetünkbe a hizlalóbb ételeket.
Rubint Réka tanácsait megfogadva a kenyérfélék valamint a péksütemények nem kapnak helyet a reggelinél. Kevés zsiradékkal a rántotta megengedett, de a legjobb, ha kemény főtt tojást fogyasztunk, felvágottal, zsírszegény sajttal. Aki feltétlenül igényel valamilyen kenyérpótlót, azoknak javasolt a puffasztott rizsszelet vagy az extrudált kenyér Graham lisztből. A paprikás kolbászokat, a szalonnát jobb, ha gyorsan elfelejtjük. A natúr joghurt, kefír viszont hasznos segítséget nyújt emésztésünknek a reggeli órákban. Zöldség valamint gyümölcs természetesen tetszés szerint fogyasztható, bár nem feltétlenül banánnal kell kezdeni a napot. A kávét és a teát kizárólag édesítőszerrel javasolt fogyasztani.
Valójában ezekből a hozzávalókból változatos és ízletes reggelit állíthatunk össze magunknak a hét minden napján és a felesleges kilóktól sem kell tartanunk, amennyiben a nap további részében is odafigyelünk étkezésünk összetevőire.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Béres Alexandra 21 napos diétája

Azoknak, akik rövid idő alatt látványos fogyást szeretnének elérni, és bírják a kemény diétákat, ez …

Leave a Reply