Kezdőlap / Önismeret / Agykontroll / Lehetőségek az agykontrollban

Lehetőségek az agykontrollban

Napjainkban az agykontroll az egyik legegyszerűbb és leghatásosabb stressz oldó és stressz kezelő módszer, mely gyakorlása rövid időt vesz igénybe és könnyedén beilleszthető a mindennapjainkba. Orvosilag bizonyított tény, hogy a stressz hosszútávon növeli a súlyos megbetegedésekre való hajlamot, mivel a folyamatos feszültségben élő ember immunrendszere gyengébb, védetlenebb a betegségekkel szemben.
A feszültség és a stressz levezetésére egyetlen igaz hatásos módszer, ami létezik a lazítás. Ez az agykontrollon vagy más néven elmefejlesztésen belül annyit jelent, hogy megtanuljuk különféle módszerek segítségével könnyen és gyorsan elérni ezt a nyugalmi állapotot. Ezen kívül számos más hasznos dolgot is elsajátíthatunk, mint például: felébredni ébresztő óra nélkül vagy a teljes figyelmünk egy adott eseményre (például ha körülöttünk vita zajlik egy adott újságcikk olvasására) koncentrálni.
Az agykontroll gyakorlása különösen hasznos idősek számára, gyakorlásával nagymértékben lecsökkenthetők a memória zavarok, és a kellő szint elérése után megszüntethetők a migrénes fájdalmak. Diákok számára szintén hasznos, mint tanórákon, mivel növeli a koncentrációs képességünk, tisztább gondolkodást ad és gyorsítja a tanulás folyamatát.
Bár az orvosi kezelés nem zárható ki, de az agykontroll számos betegség gyógyítására és gyógyulásának felgyorsítására használható, például agydaganatos és rákos megbetegedések estén növeli a túlélési esélyt.
Speciális ágai az agykontrollnak az élet különböző területein használhatóak, a jobb agyféltekés rajzolást egy egyszerű könyv vagy egy pár napos kurzussal elsajátíthatjuk, minek használatával a mérnökök könnyedén lapra tudják vetni az amúgy hihetetlen bonyolult térbeli szerkezeteket, vagy Szilva féle gyakorlatok segítik elérni a kiegyensúlyozott életet és végül a villámolvasással (még kétes ága a területnek) fényévekkel gyorsabban olvasnivalónk végére érhetünk.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Relaxáció az agykontrollban

Bizonyára tapasztaltad már, hogy az álom és az ébrenlét határán lenni milyen kellemes és nyugodt …

Hozzászólás