Kezdőlap / Önismeret / Agykontroll / Mi is az elme irányítás?

Mi is az elme irányítás?

Manapság agyunk teljes területe még mindig tág fogalmat rejt magába,hiszen az orvostudomány nap mint nap kutatja rejtélyeit.
Ezt a bonyolult és összetett szervünket használni és irányítani is két külön álló dolog,hiszen nap mint nap használjuk még sem mindig tudjuk irányítani. Azt, hogy miként lehet kontrollálni minden embernél más módon működik.Abban biztosak lehetünk, hogy ez egy önfejlesztő mód, ami által nagyobb teljesítményben kihasználhatjuk az adottságainkat. Fő vessző paripája a relaxáció vagyis a teljes nyugalmi állapot.Sok orvos szerint elménknek csak 2% -kát hasznosítjuk és a többi 98% félre van téve.Keleten úgy tartják, hogy a relaxáció minden fajtájával a tudatalatti kapuját lehet megnyitni és feljebb lehet lépni egy más dimenzióba , magunkba szívni a végtelen tudást. Tudat alattink nap minden szakában segítségünkre van hisz egy megérzés, vagy egy dezsávű érzése terelgethet minket az utunkon. Általában álmainkban használjuk a legtöbbet a tudat alatti énünket, hiszen akkor vagyunk a legkevésbé stressze állapotban és akkor dolgozzuk fel a nap folyamán történt dolgokat.Ez a módszer nagyon sok mindenre alkalmas ami életünket segítheti.A pszichiáterek is a pácienseiket a hipnózis segítségével segítik át a nehéz időkön ,hiszen minden baj gyökerét a legmélyebben kutatva megtalálhatjuk. Van aki arra használja , hogy megtudja ki is volt előző életében, van aki öngyógyítást végez magán ,hiszen ezáltal lelkünket is helyre hozhatjuk. Azt tudni kell ,hogy semmi köze a valláshoz bárki megtanulhatja és használhatja ezt az irányítási módot.Akik ezt a módszert legalább 2 évig használják heti 4 napi rendszerességgel azok tapasztalataikat elmesélve azt mondták,hogy közérzetük ,egészségük javult és ritkábban járnak orvoshoz.
Aki elakarja érni a teljes békét és szeretne többet megtudni testének állapotáról az először is meg kell békéljen önmagával.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Relaxáció az agykontrollban

Bizonyára tapasztaltad már, hogy az álom és az ébrenlét határán lenni milyen kellemes és nyugodt …

Hozzászólás