Kezdőlap / Önismeret / Agykontroll / Mire alkalmas az imperium cerebri?

Mire alkalmas az imperium cerebri?

Maga a fogalma elme irányítást és segítséget jelent, egy bizonyos önfelismerő módszer, mely sok probléma megoldására alkalmas.
Főként mindennapjainkban a stressz levezetésére kitűnően jól alkalmazható. Sokunknak a napi gondok miatt vannak sűrű alvászavaraink és ezt is segít feldolgozni, hiszen megkeresi a probléma gyökerét. Hihetetlen a napi felkelés egy jó kávé nélkül ,de elhagyhatjuk vele ezt is mert beállít egy ébresztő óra nélküli időzített ébredést. Ha sikerül elhagyni a kávézást az ébredésen kívül élénkítő hatású is lehet. Köztudott ,hogy az emberek 80%-nak van migrénje vagy igen fájdalmas fejfájása ,melyet ezzel a módszerrel gyógyszer mentesen kezelhetünk. Akik még koptatják az iskola padot vagy csak nem elégedettek az agyuk tudásával azok a memória fejlesztésén kívül hatékonyabban és gyorsabban képesek tanulni és megjegyezni a tanultakat. Ha valaki az életében igen csak döntésképtelen volt annak megkönnyíti a döntéshozatalt és céljainkat is segíti elérni. Ha tudjuk uralni elménket akkor a fájdalmunkat is képesek vagyunk általa. Ha uraljuk fájdalmunkat kevésbé esünk kétségbe és gyorsabban tudunk önmagunkon segíteni. Minden káros szenvedélyünktől mentesíthetjük magunkat, hiszen minden először agyban dől el. Megérzéseinket is felerősítheti, és amit addig elhessegettünk az segítségünkre lehet a munkánkban, ismerkedésben,családi életünkben. Hosszú távon egész életünket átformálhatjuk és segíthetünk szeretteinknek is a jó utat megtalálni, a jó utat mely a boldogság útja.
Rendkívül fontos tudni, hogy bárki aki elhatározza magát annak sikerülni fog az elme irányítása és ezáltal élete irányítása is.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Relaxáció az agykontrollban

Bizonyára tapasztaltad már, hogy az álom és az ébrenlét határán lenni milyen kellemes és nyugodt …

Leave a Reply