Kezdőlap / Szőrtelenítés / Lézeres Végleges Szőrtelenítés

Lézeres Végleges Szőrtelenítés

Nincsen káros hatása a lézeres szőrtelenítésnek, mivel orvosilag bevizsgált géppel végzik. Illetve csak 4 mm mélyig hat le a bőrben, azonban a bőr mélyén lévő DNS-ig már nem. Így semmilyen káros mellékhatása nincsen. Esetlegesen jelentkezhet bőrpír, ami átmeneti, maximum 1-2 óráig tart a bőrön. De ezt hűsítőkrémmel orvosolni lehet. Ellenben a gyantázás, ott azonnal megjelenik a bőrpír, az adott helyen kialakulnak a kis piros pöttyök, ami szőrtüszőgyulladássá alakulhat át. Azonban az új lézeres eljárásoknál ez nagyon ritkán fordulhat elő.

Hormonális problémák esetén a nem kívánatos szőrszál nem tüntethető el véglegesen. Mivel mindig a hormonális gond miatt kialakul újabb és újabb szőrszál. Ha ez a probléma megszűnt már, tehát gyógyszeresen kezelve van, akkor viszont eltüntethető. Napozni és szoláriumozni nem célszerű, sőt tilos. Mivel az szőrtelenítés eredményességet csökkenti. Sokkal lassabban hullik ki az adott területről a szőr, mert a kontraszt megszűnik a szőr és a bőr színe között. Minél világosabb legyen a bőr és minél sötétebb a szőr színe. Mert akkor sokkal hamarabb, sokkal gyorsabban meg tudunk szabadulni a kínos szőrszálaktól.

Ha pigmentfolt kialakul a bőrön, akkor a kezelés során eltávolíthatják, elhalványíthatják. Csak akkor, ha nem hormonális a kialakulás oka! Ha hormonális ok miatt jelent meg a pigmentfolt, akkor nem fog eltűnni. Illetve újra kialakul, esetlegesen az adott helyről eltűnik, máshol kialakulhat. Viszont, ha a hormonális gond megszűnt, például terhesség állapota, utána gyönyörűen eltávolítható vagy magától eltűnik. Nagyon fontos megemlíteni a védőfaktort, ami meggátolja, hogy újra kialakuljon a pigmentfolt.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Az arcszőrzet eltávolítása

A nemkívánatos arcszőrzet már nem csak a férfiak körében okoz gondot. Egyre több nő keresi …

Hozzászólás