Kezdőlap / Meddőség / Meddőség egy született Anya számára

Meddőség egy született Anya számára

Volt egy kislány. Gyönyörű barna szemekkel és csokoládé barna hajjal.
Gyermekkorában rengeteg babát kapott, szőkét, barnát, beszélőt, ikreket, teljesen élethűeket. Egyszerűen imádta őket. Befonta a hajukat, a nagymamáját megkérte, hogy varrjon neki szebbnél-szebb ruhákat. Felöltöztette őket, bálokat rendezett. Közben végig arra a pillanatra várt amikor majd saját kisbabája lehet. Egy saját gyermek, akit öltöztethet, felnevelhet és szerethet. Akihez felkelhet éjjelente és átölelheti, elaltathatja, megnyugtathatja. Egy gyermek, aki attól a férfitől van, akit igazán szeret.
Eltelt sok év. A lány felnőtt. Közben kereste azt a férfit, akinek gyermeket szülhet. Gondosan válogatott, hiszen nem akart félcsaládot a gyermekének. Tudta milyen, amikor valakinek nincs apja. Ezért nem akarta, hogy a férfit akit kiválaszt elhagyja. Ha úgy ítélte, hogy a férfi nem nyújthatja azt a biztonságot, ami egy gyerek mellé szükséges volt szerinte,inkább elhagyta. Mindig úgy képzelte, hogy egyetlen férfi lesz az, akitől gyermeke születhet és hozzáérhet. Ezt a magának tett ígéret be is tartotta.
Megtalálta A Férfit. Szerették egymást, a férfi teljesen megértette és ő is gyermeket akart tőle. A nő nagyon boldog volt. A megismerésük után két évvel összeházasodtak. Csodálatos nap volt ez a nő számára, mindenhol a kedvenc virágai, minden rokona ott volt, minden csak körülötte forgott és minden úgy alakult ahogy ő szerette volna. Elmondhatatlanul boldog volt. Az esküvő napja is boldoggá tette, az azonban még inkább, hogy érezte már nincs messze a nap amikor megszülheti első gyermekét. Az első gyermekét a négyből, amit szeretett volna. Először egy kislányt szeretne, gondolta, de a legfontosabb szempont azt volt, hogy egészséges legyen mindegyikük. Egy éven belül már igazi Anya leszek én is, gondolta boldogan és elindult, hogy örök fogadalmat tegyen a férfinek akit mindennél jobban szeretett a világon.
Eltelt egy év. Majd még egy. A gyermek azonban nem akart megérkezni. Az asszony orvoshoz fordult.
Mi történt? Miért nem született még gyermekem?
Az orvos megvizsgálta, az imádott férfit is. Kiderült, a gyermeknek aki még mindig az asszonyban élt és várta, hogy saját gyermeke legyen, sosem lehet gyermeke. Sosem. Amikor az orvos kimondta ezeket a szavakat, a nőben minden összetört. Az egész élete. Nem maradt semmi. Megsemmisülten hazament.
A férfi még egy évig vele volt, aztán talált magának egy másik „kislányt” aki egészséges volt és képes volt a gyermekszülés csodájára is.
A nő az orvos szavai után már csak árnyéka volt önmagának. Nem érdekelte, hogy mi lesz vele. Nem foglalkozott a férfival sem. Semmi nem tudta jó kedvre deríteni. A négy gyermekét gyászolta hátralévő életében. A négy gyermeket, akiknek már 12 éves kora óta tudta a nevét. A négy gyermeket akik már sosem fognak megszületni.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Mi a helyzet, ha valakinek tényleg nem lehet gyereke?

Végre megtalálod álmaid pasiját, ráadásul ő is teljesen beléd habarodik. Eltelik pár év és még …

Leave a Reply