Kezdőlap / Önismeret / Agykontroll / Moksa-elixír

Moksa-elixír

A Moska Elixír 84 féle virág szirmából készült, homeopátiás jellegű készítmény. A homeopátia görög eredetű szó, alternatív gyógymódként is emlegetik. Lényege, hogy a beteg szervezetébe olyan információkat juttat, ami segíti a gyógyulást. Ez eddig rendben van, de nagyon nehéz megtalálni az 1000-nél is több homeopátiás készítmény közül, hogy melyik lenne alkalmas a beteg számára. Előszeretettel alkalmazzák az elixírt agykontroll után is.

Két személy, dr. Márkus István szülész-nőgyógyász és klinikai onkológus valamint Bencze Ilona homeopata gyógyító együttes erővel olyan szert fejlesztettek ki, amit nemcsak Magyarországon, de a világ többi országában is előszeretettel használnak az agykontroll területén. Nem sajnálva az erőfeszítést és a kutatást, olyan virágokat válogattak össze, hogy a belőlük készülő szer érintse mind a 64, lehetséges, archetípusos lelki problémát.

Nagyon fontos azt kiemelnünk, hogy a Moksa Elixír nem gyógyszer, de bármilyen gyógyszer mellett szedhető. Segít a szervezetnek egy magasabb szintre emelkednie, a lelki problémák és az elfojtott stressz megszüntetésére. Ennek eredményeképpen fokozatosan javulni fog a testi és a lelki állapot. Bárki szedheti a szert, mindenkinek szót tesz, akinek elfojtott, feldolgozatlan lelki gondjai vannak. Pánikbetegek, alkoholisták, depressziósok, kábítószeresek körében hatalmas változást jelentett a szer használata. De azoknál az egyszerű pácienseknél is sikert aratott a szer, akik nem szenvednek a fent említett problémák valamelyikével.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Relaxáció az agykontrollban

Bizonyára tapasztaltad már, hogy az álom és az ébrenlét határán lenni milyen kellemes és nyugodt …

Hozzászólás