Kezdőlap / Társadalom / Esküvői fotózás / Ne spórolj az esküvői fotón!

Ne spórolj az esküvői fotón!

Életünk egyik legszebb és legemlékezetesebb napját szeretnénk a lehető leglátványosabban, legízlésesebben és legélethűbben megörökíttetni. Leg – leg – leg.. Igen: Valószínűleg ez lesz életünk legdrágább fotósorozata.
Nem érdemes azonban garasoskodni, mert bár a jó fotósok igencsak borsos árat kérnek munkájuk fejében, a silányabb minőség sem mondható ma már kifejezetten olcsó mulatságnak, viszont közelébe sem ér egy igazi profi fotós munkájának. Mellesleg nincs az a menyasszony aki ne bánná utólag, – a barátnők vagy rokonok modern és stílusos, kimondottan ízléses képeit nézegetve – hogy azt a “kicsit” nem szánta még rá, bezzeg akkor az ő nagy napja is ilyen pompázatosan lenne megörökítve.
Így is van.
Nem mindegy, hogy mennyit ad bele a fotós a munkájába. Nem elég csupán kattogtatni és odafigyelni le ne maradjon az olyan fontosabb mozzanatokról mint például a boldogító igen kimondását követő első hitvesi csók.
Nem elég, ha azt mondja ennyi és ennyi összegért csinál mondjuk 150 db képet, valamivel többért pedig 200-at.
Kell egy kis plusz, egy kis szenvedély, egy kis alázat. Kell hogy azt lásd a fotóson, keresi a pillanatot, amikor Téged, Titeket a számotokra legelőnyösebb, legszebb pillanatokban kaphat le. Nem pedig azt, hogy a fényképezőgép számlálóját figyeli, mikor lesz meg a darabszám és köszönhet el végre az ifjú pártól és a násznéptől.
Mindez pedig megéri azt a többletköltséget, amit egy drágább mindazonáltal stílusban és minőségben egyaránt helytálló, profi fotós munkája nyújthat.

Ezt mindenképpen olvasd el!

A jó esküvői kép kulcsa…?

Az esküvői fotózásra nagy hangsúlyt kell fektetni, hiszen nem emlékezhetünk minden apró részletre, ami megtörtént. …

Hozzászólás