Nyugtató

A mai rohanó világban, ahol az emberek már alig-alig pihennek és folyton csak veszekednek egymással, a legtöbben a legkönnyebb utat választják a napi megnyugvásra, mégpedig a nyugtatót….
Számos gyógyszer megtalálható ebben a kategóriában. De ha nem vigyázunk, pórul járhatunk….ha egy nyugtató túl gyenge, akkor nem érünk el vele sokat, csak a szervezetünket terheljük. Ha viszont túl erős, ami a nagyobb baj, akkor mellékhatásai is lehetnek a nagy nyugodtságunknak.

Azt hisszük csak fél – vagy egy szem gyógyszer és máris jobb lesz minden, nem látjuk olyan borúsan a dolgokat…de ha túl erős a gyógyszer amit beveszünk, többet ártunk, mint használunk magunknak.
Lehet hogy egy időre megnyugszunk, de aztán előjönnek a mellékhatások. Túl nyugodtak leszünk, nem bírunk koncentrálni, és nem tudjuk ez az egész mitől van, hiszen nem közvetlen a gyógyszer bevétele után jönnek elő a tünetek.
Veszélyes, főleg ha kocsit szeretnénk vezetni, mert egyáltalán nem tudja az ember kontrollálni az érzékeit, és nagyon megnő a reakció idő is a bogyó hatására. Sőt még látásunk is romolhat átmenetileg.

Tudom, hogy az ember, amikor baj van, nem gondolja át mit tesz, csak a legkönnyebb utat próbálja választani, hogy végre kikeveredjen a bajból, én mégis azt mondom, ne ez legyen az!
Ha már gyógyszerre van mindenképp szükségünk, akkor legyen az valami gyógynövényes készítmény, melyeket patikában, vagy gyógynövényboltban be lehet szerezni.

Ne szedjünk fölöslegesen nyugtatót, ne terheljük a szervezetünket és életünket vele!

Ezt mindenképpen olvasd el!

A depresszió irányítja a testet és a lelket

ÉrzésekA boldogtalanság érzése az első jele annak, hogy ön lehangolt. Szomorúnak, csüggedtnek érzi magát és …

Hozzászólás