Kezdőlap / Üzlet / Vatera / Olcsó internetes vásárlási lehetőség

Olcsó internetes vásárlási lehetőség

A Vatera egy online aukciós oldal, ahol megunt, használt vagy akár új dolgokat adhatunk és vehetünk. Rengetek boltba nem kapható és érdekes dolgot lelhetünk rajta. A kiszemelt ajándékot, vagy tárgyat amit szeretnénk akár feleannyiért vagy kevesebbért is megszerezhetjük. Rendkívül jó dolog, mivel akár az ország másik végéből is rendelhetünk és valamilyen szinten garanciát is jelent az aukciós oldalon vásárolt dolog. Sokkal jobb mint egy újsághirdetés.
Előnye a boltokkal szembe, hogy kényelmesen otthonról válogathatunk a kínálatban, majd akár egy kis kimozdulás nélkül fizethetjük és otthon meg is kaphatjuk a terméket. Hátránya, hogy a posta lassabb, mint az,hogy kisétálunk és megvesszük. A kezelőfelület rendkívül felhasználóbarát, a termékek kategóriákba vannak rendezve, amelyek még több és több alkategóriát tartalmaznak, hogy sokkal egyszerűbbé tegyék a keresést. Természetesen ha már tudjuk mi is akarunk akkor a legegyszerűbb, ha a beépített keresőbe beírjuk, így számos találatot kapunk a keresett dologról vagy azzal kapcsolatba.
Az eladók és a vevők is osztályozva vannak, csillagokat gyűjtenek, illetve minden aukció végén értékelhetjük az eladót, a terméket és még konkrét szöveges véleményt is írhatunk. Ezekkel a véleményekkel segítjük a többieket is, mivel senki nem szeretné ha átvernék, és ha már egy eladó több pozitív visszajelzést is gyűjtött, de negatívat egyet se akkor biztos sikerünk lesz és jó élményekkel távozhatunk az oldalról. Praktikus megoldása még az oldalnak az is, hogy tudjuk a termékeket több módon rendezni, például ár szerint, név szerint vagy akár az aukció lejárta szerint.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Eladás a Vaterán

Sokan csak vásárlási céllal használják a vaterát, de van otthon pár megunt, vagy már nem …

Hozzászólás