Kezdőlap / Divat-szépség / Feng shui / Óvakodj a szellemtől!

Óvakodj a szellemtől!

Sokat lehet hallani a szobában elhelyezett tükrök negatív hatásairól, többek közözz a Feng Shui is ezt állítja. Sokan nem tudják, hogy a televíziónak is van ilyen negatív hatása, erre nem árt odafigyelni!
A televíziónak a tükörhöz hasonlóan fényvisszaverő felülete van, így hatása nem kevésbé kedvezőtlen, mint a tüköré. Sőt! Még rosszabb, mivel Yang energiát bocsát ki. A hálóban lévő tévé rendszerint a pár szétválásához vezet. Partnerünk, ha sokat utazik, még ha csak munkája miatt is, feszültséget hoz kapcsolatunkba, amelyet csak fokoz az alvó helyiségben lévő televízió. Gyorsan vigyük ki a tévét a szobából, s a probléma máris enyhül. A televízió káros hatását évtizedek óta kutatják. Vannak, akik ellenzik eme találmány létét, s hatását rendkívül károsnak ítélik, s természetesen létezik az ellentábor is. A kérdés végleges válaszára vélhetően még hosszasan kell várakozni, s vajmi kevés az esély, hogy a két tábor szereplői változtassanak álláspontjukon. Függetlenül tőlük a Feng Shuit előnyben részesítők – félretéve a televízióval kapcsolatban vallott nézetüket – tegyenek le abbéli szándékukról (ha volt egyáltalán), hogy a szerelem területén televíziót helyezzenek el. A tévé – ha bevalljuk, ha nem – vonzza az embereket. Megeshet így, hogy egyikőjük túl sok ideig ül a„képdoboz” előtt, s ez a házasélet rovására mehet.
A tükröt – ha az ágy és a benn alvók látszanak benne – ne tegyük a három fal egyikére sem. Felszerelhetjük viszont az ágy mögötti falra, bármelyik oldalra(éjjeli szekrények fölé). Az ágy melletti tükör vitát, feszültséget szít a pár életébe.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan lehetsz gazdagabb? A feng shui segít

A pénzből sosem elég, ha van, ha nincs, mindig jól jönne belőle még több. Néhány …

Hozzászólás