PH fogyás alapok

Kezdjük egy kis matematikával! Hány kilótól kellene megszabadulnia ahhoz, hogy elérje az ideális, egészséges testsúlyát? 5-től? 15-től? 50-től?
Akármi is a válasz, szorozza meg néggyel!
Maximum ennyi napra lesz szüksége ahhoz, hogy elérje az ideális súlyát, ha követi a pH Csoda életmód programot. Jól érti. Ha az úszógumija 7 kilós, akkor kevesebb mint egy hónap alatt leadhatja – de az is lehet, hogy fele ennyi idő alatt. 45 kiló a súlyfeleslege? Attól is megszabadulhat örökre hat hónap alatt – de még az is megtörténhet, hogy elég lesz hozzá 3 hónap. Nem pusztán egy diétát kínálunk, hanem egy komplett életmód programot. És a dolog működik. Még senkit nem hagyott cserben azok közül, akik alkalmazták ezeket az alapelveket. Ezrek és ezrek érték el vele az ideális testsúlyukat, minden áldott nap átlag negyed-fél kilótól szabadulva meg – és nem híztak vissza. Azért vagyunk itt, hogy eláruljuk: ön is képes rá!
Sejtettük, hogy a „45 kiló 90 nap alatt” gondolata felkelti az érdeklődését. Hiszen pont azért olvassa e cikket, mert az amerikaiak kétharmadához hasonlóan – ami 120 millió embert jelent – ön is túlsúllyal küzd, amitől szeretne megszabadulni. A nők vagy a férfiak azon nagy százalékához tartozik, akik folyamatosan próbálnak lefogyni. Az elhízás mára már világméretű járvánnyá nőtte ki magát – s egyre csak terjed. De így is Amerika „büszkélkedhet” a legkövérebb nemzet címmel. Kövérebbek vagyunk, mint valaha – a statisztikák nem hazudnak.
Minden harmadik amerikai túlsúlyos, holott tíz évvel ezelőtt még csak minden negyedik volt az.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Leave a Reply