Kezdőlap / Plasztika / Plasztikai sebészet árak

Plasztikai sebészet árak

A napjainkban nagyon elterjedt, sokak által áhított műtétekről szinte minden magazinban olvashatunk. Sokan elégedetlenek magukkal, amihez nagy mértékben hozzájárul, hogy az ideális emberi testről napjainkban nagyon sokat változtak a megítélések a korábbi korokhoz viszonyítva. Az újságokban, a televízióban és az interneten is naponta találkozunk a tökéletes testek reklámjával, amely különböző, csodákat ígérő árucikkek megvásárlására, más esetben sebészeti beavatkozások igénybevételére késztetik az embereket, anyagi helyzetüktől függően.

Lássuk most, milyen anyagi vonzatai vannak a különböző szépészeti műtéteknek:

Különböző mellplasztikai műtétek, mint a mell megnagyobbítása, mellfelvarrás, esetleg kisebbítés altatásban végzett beavatkozások, melyek ára 550 ezer forinttól egészen 800 ezer forintig terjed. Az ár nagyban függ a kiválasztott klinikától, orvostól és a beültetni kívánt implantátumtól.

Orrplasztikát már 490-690 ezer forint között végeznek. A szemhéjon végzett műtétek – attól függően, hogy az a felső vagy az alsó (ez drágább!) szemhéjat érinti – ára 190 ezer és 420 ezer forint között mozog. A fülplasztika ára 190-250 ezer forint, az arcé pedig 450-620 ezer forint.

A manapság divatos Botox injekciók ára 35-60.000 Ft között mozog a kezelt testrésztől függően, de figyelembe kell venni, hogy ezt a kívánt eredményt megtartásához ismételni kell.

Fogászati plasztikai beavatkozások ára már sokkal magasabb is lehet, például egy teljes körhíd beépítése már majdnem eléri a 1,5 millió forintot.

A műtétek mellett lézeres kezeléseket is alkalmaznak a plasztikai sebészek tetoválások, visszerek eltávolítására, tartós szőrtelenítésre.

A testben nem kívánt helyeken lévő zsírszövet eltávolítására a zsírleszíváson kívül már a mezoterápia is elérhető alternatívaként, mely konkrétan a lerakódott zsír feloldását jelenti injekcióval. Lényege, hogy a páciensbe a kívánt területre a sejtek közé egyénre szabott hatóanyagot juttatnak be apró tűszúrásokkal, ami itt fejti ki a hatását. Ez a módszer alkalmazható hajhullás, narancsbőr, stíriák kezelésére is. Az ára 10-35 ezer forint között változik kezelésenként.

A mezoterápia módszerével végzett kezelések viszonylag fájdalommentesek, az eredmény már 1-2 kezelés után észrevehető, heti 1 vagy havi 1 alkalommal kerül rá sor. Hátránya, hogy az eredmény tartós fenntartásához havonta 1 alkalommal szükséges a kezelőorvost felkeresni.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Ránctalanítás szike nélkül

Thermage. Ez a szó takarja azt a technológiát, ami forradalmasítást jelent a ráncok eltüntetésében, illetve …

Leave a Reply