Kezdőlap / Plasztika / Ránctalanítás szike nélkül

Ránctalanítás szike nélkül

Thermage. Ez a szó takarja azt a technológiát, ami forradalmasítást jelent a ráncok eltüntetésében, illetve az arc bőrének feszessé varázsolásában.

Ma még Magyarországon ez az új eljárás csak a fővárosban vehető igénybe.

Az eljárás maga nem jelent mást, csupán egyetlen rádiófrekvenciás kezelést az arcon, melynek eredményeképpen a megereszkedett arcbőr ismételten feszessé válik, a ráncok pedig köddé válnak. Az alkalmazott rádiófrekvencia és az általa kiváltott hő stimulálja a szervezetben meglévő – a bőr felső rétegeiben található – kollagént. Ennek hatására az arcbőr ismét fiatalabbá, teltebbé válik.

Nem csak az arc bőrén, hanem egyéb – néha nehezebben hozzáférhető – területeken is lehet alkalmazni, mint például a kézfej.
Külön öröm a nőknek, hogy a szülést követően a hason lévő zsír és megereszkedett bőr kezelésében is egy csapásra kiváló megoldást nyújt, sőt kezelhető vele a különböző testrészeken megjelenő kellemetlen narancsbőr is.
Az eljárás forradalmi, hiszen csupán egyszeri beavatkozásra van szükség, melynek hatása azonnal látszik – tekintettel arra, hogy a szerkezet hatására a test kollagén termelésének beindul – folyamatosan javul. A végleges eredmény eléréséhez szükséges idő 6 hónap (ez idő alatt az eljárást nem kell megismételni!), azonban a változás évekig megmarad.
A kezelt terület nagyságától és számától függően az eljárás nem vesz többet igénybe fél – két óránál, melyet ambuláns keretekben végeznek. A kezeléssel érintett bőrfelületen hűsítő zselét alkalmaznak az eljárás során keletkezett hő okozta kellemetlen érzések megelőzésére. A kezelést követően a páciens tovább folytathatja normális életét, nincs szükség utókezelésekre.

Az ár elég borsos 300 ezer forinttól kezdődik, szinte megegyezik a hagyományos plasztikai sebészeti árakkal.

Leglátványosabb eredmény a 35 és 60 év közötti pácienseken lehet elérni.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Visszér betegség

Visszér ma már népbetegség. Az ülőmunka, állómunka, mozgásszegény életmód a túlsúly, a fogamzásgátló tabletta szedése …

Leave a Reply