Kezdőlap / Sztárdiéták / Pokrivtsák Mónika lúgosító diétája

Pokrivtsák Mónika lúgosító diétája

Sokszor hallani mindenféle csodadiétáról ami nagyon rövid idő alatt hatalmas fogyást ígér. Az emberek többsége viszont abban hisz amit lát, és mi láttuk ahogy Pokrivtsák Mónika a szemünk előtt fogy méghozzá 20 kg súlyfelesleget sikerült leadnia.

Az ő csodaszere a lúgosító diéta volt. Ennek a módszernek a lényege a szervezet sav-bázis egyensúlyának a visszaállítása. Véleménye szerint ha a szervezet túlságosan elsavasodik , anyagcserénk nem dolgozik normálisan így testünk hízásnak indul. Ez visszafordítható , mégpedig lúgosító ételekkel .

Ez a diéta nem egy meghatározott időre szól, hanem egy teljes életmódváltást követel tőlünk. Étrendünk a méregtelenítésre alapul. Számos élelmiszer fogyasztása tilos számunkra ami idáig a mindennapi étkezésünkhöz tartozhatott, ezért sokan feladják már az elején. Akik kitartóak azok bízhatnak benne, hogy hamarosan egy számmal kisebb méretű ruhákat kell vásárolniuk.

Pokrivtsák Mónika állítása szerint nagymértékben hozzájárult a fogyásához egy zöld por folyamatos fogyasztása vízzel hígítva, ami különböző zöld füvekből, zöldségekből áll.

Most pedig egy kis segítség mit is ehetünk és mik azok az ételek amiket el kell kerülnünk.

Savasító ételek , fogyasztásuk erősen mérsékelve:
Fehér liszt, cukor ,élesztő, gomba, hús, tejtermékek, szénsavas italok, alkoholok, tartósítószeres ételek

Lúgosító ételek :
savanyú káposzta, tofu, banán, tengeri só , gyümölcsök, mazsola, zöldségek, halak, magvak

Diétánk során nem tudjuk kiiktatni véglegesen a savasító ételeket , de amennyire csak tudjuk csökkentsük bevitelüket. Diéta mellé javasoljuk a rendszeres testmozgást is, akár napi séta formájában.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Így fogynak a magyar celebhölgyek

Tóth Gabi pár évvel ezelőtti önmagához képest jelentős átalakuláson ment át. A fiatal énekesnő saját …

Hozzászólás